|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:41 am
opcy Baliaur opcy Cujo [Adventures in Foam #02] Cat People [5:55] glodny........... neutral a kcesz podgnilego kotleta? cool
nie wiem........ a czy jest martwy....... Cycuszku? mrgreen *ucieka cos zjesc* to ze mruga to nie znaczy ze zyje...... *rzut opcego kotletem w oko* bo ja zaraz cos na CIebie wymysle..... Ty,., szmacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:50 am
Baliaur to ze mruga to nie znaczy ze zyje...... *rzut opcego kotletem w oko* bo ja zaraz cos na CIebie wymysle..... Ty,., szmacznego dzieki....... *robi slodkie oczy* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:52 am
Twisted_Exile Baliaur opcy Cujo [Adventures in Foam #02] Cat People [5:55] glodny........... neutral a kcesz podgnilego kotleta? cool
Oi musze sie wziasc za twoje wychowanie sopelku najpierw sie przywitaj potem dokuczaj mrgreen twisted aha.... to znaczy ze jak powiem komus' dziendobry' to moge mu lep rozwalic? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:53 am
opcy Baliaur to ze mruga to nie znaczy ze zyje...... *rzut opcego kotletem w oko* bo ja zaraz cos na CIebie wymysle..... Ty,., szmacznego dzieki....... *robi slodkie oczy* mrgreen Ty lafiryndo Ty pirate *wlazi mu na plecy i szuka wszy* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:53 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur opcy Cujo [Adventures in Foam #02] Cat People [5:55] glodny........... neutral a kcesz podgnilego kotleta? cool
Oi musze sie wziasc za twoje wychowanie sopelku najpierw sie przywitaj potem dokuczaj mrgreen twisted aha.... to znaczy ze jak powiem komus' dziendobry' to moge mu lep rozwalic? mrgreen brawo jakty sie szybko uczysz ale wioesz co to za przyjemnosc odrazu leb rozwalic poznecaj sie kwilke mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:54 am
Baliaur opcy Baliaur to ze mruga to nie znaczy ze zyje...... *rzut opcego kotletem w oko* bo ja zaraz cos na CIebie wymysle..... Ty,., szmacznego dzieki....... *robi slodkie oczy* mrgreen Ty lafiryndo Ty pirate *wlazi mu na plecy i szuka wszy* rofl na plecach?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:55 am
Twisted_Exile brawo jakty sie szybko uczysz ale wioesz co to za przyjemnosc odrazu leb rozwalic poznecaj sie kwilke mrgreen twisted wink dobra, wyrywanie wszystkich konczyn po klei chyba jest dobre? Oczywiscie ze wczesniejszy ich ponacinaniem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:56 am
no cu.... nie moja wina ze nie kazdy ma taka dzungle wlosow na plecach jak Ty ninja 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:59 am
*puff* Znowu mnie sie w glowie kreci... A wieczorem jade pic... Co to bedzie, co to bedzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 7:01 am
Baliaur no cu.... nie moja wina ze nie kazdy ma taka dzungle wlosow na plecach jak Ty ninja 4laugh rofl eeeeeee? a nie pomylilo Ci sie i nie wlazlas na plecy Moniś? albo na Del....... druidki to sie pewnie nie gola....... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 7:02 am
opcy Baliaur no cu.... nie moja wina ze nie kazdy ma taka dzungle wlosow na plecach jak Ty ninja 4laugh rofl eeeeeee? a nie pomylilo Ci sie i nie wlazlas na plecy Moniś? albo na Del....... druidki to sie pewnie nie gola....... rofl Wypraszam sobie! A ty myslisz, ze po co nam te ostre jak brzytwy noze?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 7:03 am
Delein *puff* Znowu mnie sie w glowie kreci... A wieczorem jade pic... Co to bedzie, co to bedzie... Glucho wszedzie zimno wszedzie ninja hey.. a ja zaraz musze sie zaczac szykowac... jakos motywacji nie moge znalezc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 7:03 am
opcy Baliaur no cu.... nie moja wina ze nie kazdy ma taka dzungle wlosow na plecach jak Ty ninja 4laugh rofl eeeeeee? a nie pomylilo Ci sie i nie wlazlas na plecy Moniś? albo na Del....... druidki to sie pewnie nie gola....... rofl scream nie mam owlosionych plecow scream gonk crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 7:05 am
Baliaur Delein *puff* Znowu mnie sie w glowie kreci... A wieczorem jade pic... Co to bedzie, co to bedzie... center] Glucho wszedzie zimno wszedzie ninja hey.. a ja zaraz musze sie zaczac szykowac... jakos motywacji nie moge znalezc..Szykowac gdzie? Fuj, caly dzien smierdzi u mnie warzywami...z dworu to idzie...mozna sie zrzygac ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 7:06 am
Delein opcy albo na Del....... druidki to sie pewnie nie gola....... rofl Wypraszam sobie! A ty myslisz, ze po co nam te ostre jak brzytwy noze?! do zbierania ziol i do podrzynania gardel tym szczesliwocow ktorych nie spalicie zywcem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|