|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:44 pm
PointZer0 No - dobranoc życzę wszystkim. Logika wzywa. Biedactwo... Branoc...mokrych zycze :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:44 pm
PointZer0 No - dobranoc życzę wszystkim. Logika wzywa. dobranoc milego randkowania z logika rofl 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:48 pm
Twisted_Exile crying a ja liczylam ze moze kiedys dasz mi taki malutki tyciutenki kawaleczek crying rofl mrgreen twisted wink trzeba sobie zasluzyc wink A Ty jestes niedobra i mnie zdradzasz i.. i.. i juz Cie nie kocham cry rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kunka.. ide w lul.. jutro do roboty... na 12h T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile crying a ja liczylam ze moze kiedys dasz mi taki malutki tyciutenki kawaleczek crying rofl mrgreen twisted wink trzeba sobie zasluzyc wink A Ty jestes niedobra i mnie zdradzasz i.. i.. i juz Cie nie kocham cry rofl No i teraz wyjdzie na to, ze rozbijam zwiazki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:49 pm
PointZer0 No - dobranoc życzę wszystkim. Logika wzywa. zostaw juz te logike, zamiast tego sie wyspij. Dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:49 pm
Omega Sun Twisted_Exile crying a ja liczylam ze moze kiedys dasz mi taki malutki tyciutenki kawaleczek crying rofl mrgreen twisted wink trzeba sobie zasluzyc wink A Ty jestes niedobra i mnie zdradzasz i.. i.. i juz Cie nie kocham cry rofl eek to Ty mnie kochalas eek mrgreen rofl twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:50 pm
Adwokat.Kozy kunka.. ide w lul.. jutro do roboty... na 12h T.T neutral Moje kochane...zapracowane... Dobranoc... *calus* Ja tez sie zmywam... Dobranoc Laski mrgreen *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:50 pm
Delein Omega Sun trzeba sobie zasluzyc wink A Ty jestes niedobra i mnie zdradzasz i.. i.. i juz Cie nie kocham cry rofl No i teraz wyjdzie na to, ze rozbijam zwiazki XD wlasnie, niedobra Ty wink To wszystko przez Ciebie! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:51 pm
Delein Adwokat.Kozy kunka.. ide w lul.. jutro do roboty... na 12h T.T neutral Moje kochane...zapracowane... Dobranoc... *calus* Ja tez sie zmywam... Dobranoc Laski mrgreen *puff* *znika* branoc mokrych snow rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:55 pm
tez juz sobie ide. dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:58 pm
Omega Sun tez juz sobie ide. dobranoc 4laugh branoc slodkich koszmarkow 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|