|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:31 pm
PointZer0 Twisted_Exile Delein Twisted_Exile no wiesz * luka na nia od gory do dolu i z dolu do gory* wink rofl mrgreen twisted *zlazi z niej* *patrzy na pozostalych facetow* Wiesz...podobno faceci lubia jak sie babki...gza XD chyba tylko zero zostal mrgreen tia podnieca ich to podobno ale ciekawe czy czuja sie wtedy jakos zagrozeni hmmmm mrgreen twisted Zagrożeni ? My czujemy wtedy tylko to że chcemy obydwie takie , w tej chwili i w tym miejscu heart pirate no ale nie czujecie sie zazdrosni o to ze kobieta moze inna kobiete zadowolic lepiej niz wy? i ze nidlugo bedziecie sluzyc jako chodzaca przechowalnia plemnikow mrgreen (zeby nie bylo nie jestem feministka i uwazam ze zycie bez facetow byloby nudne i jestem hetero) xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:33 pm
Twisted_Exile no ale nie czujecie sie zazdrosni o to ze kobieta moze inna kobiete zadowolic lepiej niz wy? i ze nidlugo bedziecie sluzyc jako chodzaca przechowalnia plemnikow mrgreen (zeby nie bylo nie jestem feministka i uwazam ze zycie bez facetow byloby nudne i jestem hetero) xd mrgreen twisted Powiedzmy sobie wprost - jesteśmy do uszczęśliwiania kobiet lepiej wyposażeni i mamy w genach jakieś 2mld lat doświadczenia cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:35 pm
Delein Omi- a moze trojkacik? rofl Nie, dzieki. Nie lubie sie dzielic wink ale zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:35 pm
PointZer0 Twisted_Exile no ale nie czujecie sie zazdrosni o to ze kobieta moze inna kobiete zadowolic lepiej niz wy? i ze nidlugo bedziecie sluzyc jako chodzaca przechowalnia plemnikow mrgreen (zeby nie bylo nie jestem feministka i uwazam ze zycie bez facetow byloby nudne i jestem hetero) xd mrgreen twisted Powiedzmy sobie wprost - jesteśmy do uszczęśliwiania kobiet lepiej wyposażeni i mamy w genach jakieś 2mld lat doświadczenia cool wiesz ale tu nie chodzi tylko o zadowalanie kobiet w sensie czysto fizycznym ale i tak przyznaje Ci racje mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:36 pm
Omega Sun Delein Omi- a moze trojkacik? rofl Nie, dzieki. Nie lubie sie dzielic wink ale zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wink zimna kobieta jestes bo nawet swoim serduszkiem nie kcesz sie dzielic crying rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:37 pm
Omega Sun Delein Omi- a moze trojkacik? rofl Nie, dzieki. Nie lubie sie dzielic wink ale zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wink Oj tam...no triangle, no fun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:38 pm
Delein Omega Sun Delein Omi- a moze trojkacik? rofl Nie, dzieki. Nie lubie sie dzielic wink ale zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wink Oj tam...no triangle, no fun mrgreen To może kwartecik ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:39 pm
PointZer0 Delein Omega Sun Delein Omi- a moze trojkacik? rofl Nie, dzieki. Nie lubie sie dzielic wink ale zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wink Oj tam...no triangle, no fun mrgreen To może kwartecik ? ninja Orgia! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:39 pm
PointZer0 Delein Omega Sun Delein Omi- a moze trojkacik? rofl Nie, dzieki. Nie lubie sie dzielic wink ale zycze Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wink Oj tam...no triangle, no fun mrgreen To może kwartecik ? ninja no jak sie dopomina mrgreen czego my tu dzieci uczymy xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:40 pm
Twisted_Exile no jak sie dopomina mrgreen czego my tu dzieci uczymy xd mrgreen twisted Spokojnie , Chaza nie ma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:40 pm
PointZer0 Twisted_Exile no jak sie dopomina mrgreen czego my tu dzieci uczymy xd mrgreen twisted Spokojnie , Chaza nie ma mrgreen Jestes tego pewnien? Jego nigdy nic nie wiadomo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:41 pm
PointZer0 Twisted_Exile no jak sie dopomina mrgreen czego my tu dzieci uczymy xd mrgreen twisted Spokojnie , Chaza nie ma mrgreen ninja skad wiesz mzoe gdzies sie czai tu mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:41 pm
Twisted_Exile zimna kobieta jestes bo nawet swoim serduszkiem nie kcesz sie dzielic crying rofl mrgreen twisted wink bo ono jest dostepne tylko w calosci i nie mozna go dekompletowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:43 pm
Omega Sun Twisted_Exile zimna kobieta jestes bo nawet swoim serduszkiem nie kcesz sie dzielic crying rofl mrgreen twisted wink bo ono jest dostepne tylko w calosci i nie mozna go dekompletowac wink crying a ja liczylam ze moze kiedys dasz mi taki malutki tyciutenki kawaleczek crying rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:43 pm
No - dobranoc życzę wszystkim. Logika wzywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|