|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:18 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile PointZer0 BeeWolf_san ja mam jutro odpowiadac z karnego i powinienem z Administracji aletylko karne zalicze. wsobote no brzmi ciekawie. Nu to w sobotę - jeszcze się zgadamy jutro na Gai czy na GG. 04. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] to jeszce tylko powiedzcie gdzie sie nie krecic w sobote i o ktorej mrgreen twisted rofl wink A co wpadniesz? pirate mrgreen moze sie skampuje gdzies w poblizu i bezczelnie bede was szpiegowac mrgreen twisted no tak i sie slnic na nasz widok. Zero niebrzydkich chłopiec z ciebie ale nawet jak był bym nieprzytomny nie mamaowy. Pa wszystkim, Pa dzika pa Twist pa dzeropaomi i pa tym co szpieguja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:19 pm
Delein Aj tam, przeciez Bee ma taka sliczna buzke, ne? Del , śliczna , ja jestem hetero domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:20 pm
PointZer0 Delein Aj tam, przeciez Bee ma taka sliczna buzke, ne? Del , śliczna , ja jestem hetero domokun Hetero? FUJ! *wskakuje Twisted w ramiona* Branoc Bee :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:21 pm
BeeWolf_san no tak i sie slnic na nasz widok. Zero niebrzydkich chłopiec z ciebie ale nawet jak był bym nieprzytomny nie mamaowy. Pa wszystkim, Pa dzika pa Twist pa dzeropaomi i pa tym co szpieguja. Pa Jenerale !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:21 pm
Delein PointZer0 Delein Aj tam, przeciez Bee ma taka sliczna buzke, ne? Del , śliczna , ja jestem hetero domokun Hetero? FUJ! *wskakuje Twisted w ramiona* Branoc Bee :] *tuli Del* no czesc malenka*prusza brwiami w chrakterystyczny sposob* mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:23 pm
Twisted_Exile Delein PointZer0 Delein Aj tam, przeciez Bee ma taka sliczna buzke, ne? Del , śliczna , ja jestem hetero domokun Hetero? FUJ! *wskakuje Twisted w ramiona* Branoc Bee :] *tuli Del* no czesc malenka*prusza brwiami w chrakterystyczny sposob* mrgreen twisted wink *wyszczerz* How ya doin'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:25 pm
no wiesz * luka na nia od gory do dolu i z dolu do gory* wink rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:26 pm
Twisted_Exile no wiesz * luka na nia od gory do dolu i z dolu do gory* wink rofl mrgreen twisted *zlazi z niej* *patrzy na pozostalych facetow* Wiesz...podobno faceci lubia jak sie babki...gza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:27 pm
Twisted_Exile no wiesz * luka na nia od gory do dolu i z dolu do gory* wink rofl mrgreen twisted *patrzy na obie zajadajac popcorn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:28 pm
Delein Twisted_Exile no wiesz * luka na nia od gory do dolu i z dolu do gory* wink rofl mrgreen twisted *zlazi z niej* *patrzy na pozostalych facetow* Wiesz...podobno faceci lubia jak sie babki...gza XD chyba tylko zero zostal mrgreen tia podnieca ich to podobno ale ciekawe czy czuja sie wtedy jakos zagrozeni hmmmm mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:28 pm
Twisted_Exile *tuli Del* no czesc malenka*prusza brwiami w chrakterystyczny sposob* mrgreen twisted wink buuu juz mnie nie kochasz crying Ty.. Ty... bigamistko Ty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:29 pm
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile no wiesz * luka na nia od gory do dolu i z dolu do gory* wink rofl mrgreen twisted *zlazi z niej* *patrzy na pozostalych facetow* Wiesz...podobno faceci lubia jak sie babki...gza XD chyba tylko zero zostal mrgreen tia podnieca ich to podobno ale ciekawe czy czuja sie wtedy jakos zagrozeni hmmmm mrgreen twisted Zagrożeni ? My czujemy wtedy tylko to że chcemy obydwie takie , w tej chwili i w tym miejscu heart pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:29 pm
Omega Sun Twisted_Exile *tuli Del* no czesc malenka*prusza brwiami w chrakterystyczny sposob* mrgreen twisted wink buuu juz mnie nie kochasz crying Ty.. Ty... bigamistko Ty wink nosz kuna czuje sie strasznie mesko babki na mnie leca rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:30 pm
Twisted_Exile chyba tylko zero zostal mrgreen tia podnieca ich to podobno ale ciekawe czy czuja sie wtedy jakos zagrozeni hmmmm mrgreen twisted Mozna to latwo sprawdzic mrgreen Omi- a moze trojkacik? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|