|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:03 pm
BeeWolf_san jak tak biegasz, majtki ci widac. Nie mam majtek! Kto by tam majtki nosil! *spiewa Bogurodzice* *przytula Adwokata* *kiwa nim w te i we wte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:04 pm
Spokooj wielki spokoooj, przestrzen miedzy lzaaami w okuuuu!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:07 pm
Delein BeeWolf_san jak tak biegasz, majtki ci widac. Nie mam majtek! Kto by tam majtki nosil! *spiewa Bogurodzice* *przytula Adwokata* *kiwa nim w te i we wte* W takim wypadku papier toaletowy ci sie przykleił do tyłka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:08 pm
BeeWolf_san ja mam jutro odpowiadac z karnego i powinienem z Administracji aletylko karne zalicze. wsobote no brzmi ciekawie. Nu to w sobotę - jeszcze się zgadamy jutro na Gai czy na GG.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:10 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san jak tak biegasz, majtki ci widac. Nie mam majtek! Kto by tam majtki nosil! *spiewa Bogurodzice* *przytula Adwokata* *kiwa nim w te i we wte* W takim wypadku papier toaletowy ci sie przykleił do tyłka. I tu sie mylisz! Bo to... To jest... ...nie powiem! Tajne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:11 pm
PointZer0 BeeWolf_san ja mam jutro odpowiadac z karnego i powinienem z Administracji aletylko karne zalicze. wsobote no brzmi ciekawie. Nu to w sobotę - jeszcze się zgadamy jutro na Gai czy na GG. 04. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] to jeszce tylko powiedzcie gdzie sie nie krecic w sobote i o ktorej mrgreen twisted rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:12 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san jak tak biegasz, majtki ci widac. Nie mam majtek! Kto by tam majtki nosil! *spiewa Bogurodzice* *przytula Adwokata* *kiwa nim w te i we wte* W takim wypadku papier toaletowy ci sie przykleił do tyłka. I tu sie mylisz! Bo to... To jest... ...nie powiem! Tajne! o kurcze redface Dzero na GG pisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:13 pm
BeeWolf_san o kurcze redface Dzero na GG pisz. No! I takie kurcze mi odpowiada... Odezwij sie do mnie na gadu, bo liste uaktualniona stracilam ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:14 pm
Twisted_Exile PointZer0 BeeWolf_san ja mam jutro odpowiadac z karnego i powinienem z Administracji aletylko karne zalicze. wsobote no brzmi ciekawie. Nu to w sobotę - jeszcze się zgadamy jutro na Gai czy na GG. 04. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] to jeszce tylko powiedzcie gdzie sie nie krecic w sobote i o ktorej mrgreen twisted rofl wink A co wpadniesz? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:14 pm
Jutro przekażę wszelkie witalne informacje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:15 pm
PointZer0 Jutro przekażę wszelkie witalne informacje ninja Beciecie sie...gzic!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:15 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile PointZer0 BeeWolf_san ja mam jutro odpowiadac z karnego i powinienem z Administracji aletylko karne zalicze. wsobote no brzmi ciekawie. Nu to w sobotę - jeszcze się zgadamy jutro na Gai czy na GG. 04. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] to jeszce tylko powiedzcie gdzie sie nie krecic w sobote i o ktorej mrgreen twisted rofl wink A co wpadniesz? pirate mrgreen moze sie skampuje gdzies w poblizu i bezczelnie bede was szpiegowac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 2:16 pm
Delein PointZer0 Jutro przekażę wszelkie witalne informacje ninja Beciecie sie...gzic! Musiałbym być BARDZO KUREWSKO pijany sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|