|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:49 pm
Mr-Syf Morning_Angel_Of_Truth Mr-Syf Morning_Angel_Of_Truth *ze strachu przed rekoczynami (Omi i Julki) zamyka sie w pudelku i patrzy przez dziurki, ktore wydlubala nozem* chcesz moze podgryzc troche tego starego kapcia?? *daje cos co jadl przed chwila* ta... sweatdrop moze kiedy indziej nie to nie *gryzie dalej i popija swieza kawusia* a moze kcesz do tego majonezu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:50 pm
Omega Sun Twisted_Exile ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink o nie! eek crying rofl *uderza w guzik*kuna no cos sie zacielo*wsciekle bije w guzik ...guzik peka* no i co j teraz robie crying crying crying crying crying mrgreen twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:51 pm
Julka degenerat gdybym byl zadufany w sobie to nie zadawalbym ci tych pytan, gdybym sugerowal sie tym co inni mowia to nie zaczynalbym od pieca ( ciebie) czytaj: chce cie poznac znac twoje zdanie aby wiedziec jaka jestes. A proby samobujcze uwazam za trywialne gdyz to nie sposob na rozwiazanie problemow a ktos madry powiedzial: od tego jest gg a wstydzisz sie mowic tu o tym? skoro i tak wszyscy juz wiedza a kazdy zna inna wersje wydazen? a ponadto nie mam gg i nie mam zamiaru juz go posiadac... nie przekonuje mnie ten rodzaj komunikacji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:51 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink o nie! eek crying rofl *uderza w guzik*kuna no cos sie zacielo*wsciekle bije w guzik ...guzik peka* no i co j teraz robie crying crying crying crying crying mrgreen twisted rofl sprobuj widlami, jak sie skoncentrujesz to moze jakiegos fireballa rzucisz rofl
Olu: tez cie kocham rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:52 pm
jak zwykle piekna i madra 4laugh witaj Lena mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Julka degenerat gdybym byl zadufany w sobie to nie zadawalbym ci tych pytan, gdybym sugerowal sie tym co inni mowia to nie zaczynalbym od pieca ( ciebie) czytaj: chce cie poznac znac twoje zdanie aby wiedziec jaka jestes. A proby samobujcze uwazam za trywialne gdyz to nie sposob na rozwiazanie problemow a ktos madry powiedzial: od tego jest gg a wstydzisz sie mowic tu o tym? skoro i tak wszyscy juz wiedza a kazdy zna inna wersje wydazen? a ponadto nie mam gg i nie mam zamiaru juz go posiadac... nie przekonuje mnie ten rodzaj komunikacji wink poniewaz ludzie znaja rozne wersje nie chca znac tych nowych
nie mam zamiaru juz mowic Tutaj o swoich prywatnych sprawach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink o nie! eek crying rofl *uderza w guzik*kuna no cos sie zacielo*wsciekle bije w guzik ...guzik peka* no i co j teraz robie crying crying crying crying crying mrgreen twisted rofl widzisz Twistusiu, popsulas nie tego kompa co trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:53 pm
Morning_Angel_Of_Truth jak zwykle piekna i madra 4laugh witaj Lena mrgreen 4laugh nom sie dolaczam do powitania rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:54 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink o nie! eek crying rofl *uderza w guzik*kuna no cos sie zacielo*wsciekle bije w guzik ...guzik peka* no i co j teraz robie crying crying crying crying crying mrgreen twisted rofl widzisz Twistusiu, popsulas nie tego kompa co trzeba xd eek *zastanawia sie czyj komputer popsula*...upsi*gulp* eek mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:55 pm
//fju: I Am Kloot - [Natural History #01] To You [3:16] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:55 pm
Julka Morning_Angel_Of_Truth jak zwykle piekna i madra 4laugh witaj Lena mrgreen 4laugh nom sie dolaczam do powitania rofl *wychyla sie z komina* ktos cos o mnie mowil? xd siema wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:56 pm
Morning_Angel_Of_Truth a moze kcesz do tego majonezu? mrgreen czemu nie... chetnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:56 pm
Twisted_Exile Omega Sun widzisz Twistusiu, popsulas nie tego kompa co trzeba xd eek *zastanawia sie czyj komputer popsula*...upsi*gulp* eek mrgreen twisted wink *patrzy na rozwalona klawiature* zapewne swoj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|