|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:38 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile mrgreen niom Omega moze potwierdzic to ona odkryla caly spisek ninja mrgreen twisted łojezu..... a ja mialam za x czasu Cie naweidzic eek crying gonk *szuka w panice linijki* to juz mnie nie kochasz? cry twisted nie wiem..... *mysli....* Chyba jestes mi cos winna za to oszustwo ninja Peugot 407 rocznik '05 wystarczy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:38 pm
Morning_Angel_Of_Truth *ze strachu przed rekoczynami (Omi i Julki) zamyka sie w pudelku i patrzy przez dziurki, ktore wydlubala nozem* chcesz moze podgryzc troche tego starego kapcia?? *daje cos co jadl przed chwila*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:39 pm
Omega Sun Twisted_Exile Bali ale ja jestem mulkiem Chaza i jestem najlepsiejszym hakjerem na swiecie xd mrgreen twisted dobrze, ze sie przynajmniej nie wypierasz. Chyba przestane Ci dokuczac, jeszcze mi kompa wysadzisz wink ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:41 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile mrgreen niom Omega moze potwierdzic to ona odkryla caly spisek ninja mrgreen twisted łojezu..... a ja mialam za x czasu Cie naweidzic eek crying gonk *szuka w panice linijki* to juz mnie nie kochasz? cry twisted nie wiem..... *mysli....* Chyba jestes mi cos winna za to oszustwo ninja Peugot 407 rocznik '05 wystarczy pirate
pfffffffffff i co jeszcze mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka degenerat hahahaha do czego to ludzie sie nie posuna by bronic swoich racji? rofl nie znam dobrze pani Omegi wiec sie na jej temat nie wypowiadam. A twemu nazeczonemu szczerze wspolczuje rofl ty sie zachowujesz jak 12 latka bo to one zazwyczaj chca z mostu skakac.A odrozniam rzeczywistosc wirtualna od naturalnej (bo tak to sie fachowo zwie) doskonale jednak ze sadze ze i w internecie ciut honoru miec trzeba wink nie slyszalam jak narazie by jakakolwiek 12-latka rzucila sie z mostu, a po drugie ja preferoWALAM inne metody samobojcze (sama sie czasem zastanawiam czemu mi nie wyszly) jednakze nie powinnienes wspolczuc mojemu chlopakowi/narzyczonemu, bo to on ze mna obecnie zyje, on zna mnie lepiej od Ciebie i wie jaka jestem, jaka bylam, i moze sie spodziewac jak sie zachowam, a Ty ? nie wiesz o mnie nic, co najwyzej jakies opinie innych ludzi, ktore wcale nie musza byc obiektywne, ale no tak, Ty pewnie jestes najmadrzejszy na swiecie i w ogule;
ludzie sa czasami tacy zadufani w sobie sweatdrop gdybym byl zadufany w sobie to nie zadawalbym ci tych pytan, gdybym sugerowal sie tym co inni mowia to nie zaczynalbym od pieca ( ciebie) czytaj: chce cie poznac znac twoje zdanie aby wiedziec jaka jestes. A proby samobujcze uwazam za trywialne gdyz to nie sposob na rozwiazanie problemow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Olu........
ja cie nigdy nie uderze crying
*Dzieci i mezczyzn nie bije rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:42 pm
Twisted_Exile ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink o nie! eek crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile Bali ale ja jestem mulkiem Chaza i jestem najlepsiejszym hakjerem na swiecie xd mrgreen twisted dobrze, ze sie przynajmniej nie wypierasz. Chyba przestane Ci dokuczac, jeszcze mi kompa wysadzisz wink ty uwazaj bo muj sliczny paluszek juz smyra guziczek"enter" by wysadzic Ci kompa rofl mrgreen twisted wink jejku jej surprised to juz nowy rok ze fajerwerki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Morning_Angel_Of_Truth *ze strachu przed rekoczynami (Omi i Julki) zamyka sie w pudelku i patrzy przez dziurki, ktore wydlubala nozem* chcesz moze podgryzc troche tego starego kapcia?? *daje cos co jadl przed chwila* ta... sweatdrop moze kiedy indziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:43 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile mrgreen niom Omega moze potwierdzic to ona odkryla caly spisek ninja mrgreen twisted łojezu..... a ja mialam za x czasu Cie naweidzic eek crying gonk *szuka w panice linijki* to juz mnie nie kochasz? cry twisted nie wiem..... *mysli....* Chyba jestes mi cos winna za to oszustwo ninja Peugot 407 rocznik '05 wystarczy pirate
pfffffffffff i co jeszcze mrgreen twisted chyba wiesz co masz mi jeszcze kupic rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:43 pm
Julka degenerat Omega Sun degenerat a szto czemu? bo nie bardzo rozumiem coz takiego uczynilem zem dostapil zaszczytu twej wielkiej łaski? mrgreen spostrzegawczoscia i umiejetnoscia obiektywnej oceny blaugh moja ocena moze byc jedynie subiektywna poniewaz jest wylacznie moja natomiast obiektywna musi byc ocena tej pani na guildi z ankietami... raczej malo osob ma o niej pochlebne zdanko wink bo niestety dalam ludziom zle swiadectwo o sobie
tak sie czesto zdarza gdy ma sie dla ludzi za dobre serce pospolite trywialne tlumaczenie majace na celu samousprawiedliwienie - jak by to Ridsu powiedziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:44 pm
Morning_Angel_Of_Truth Mr-Syf Morning_Angel_Of_Truth *ze strachu przed rekoczynami (Omi i Julki) zamyka sie w pudelku i patrzy przez dziurki, ktore wydlubala nozem* chcesz moze podgryzc troche tego starego kapcia?? *daje cos co jadl przed chwila* ta... sweatdrop moze kiedy indziej nie to nie *gryzie dalej i popija swieza kawusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:44 pm
degenerat gdybym byl zadufany w sobie to nie zadawalbym ci tych pytan, gdybym sugerowal sie tym co inni mowia to nie zaczynalbym od pieca ( ciebie) czytaj: chce cie poznac znac twoje zdanie aby wiedziec jaka jestes. A proby samobujcze uwazam za trywialne gdyz to nie sposob na rozwiazanie problemow a ktos madry powiedzial: od tego jest gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:45 pm
Julka Olu........
ja cie nigdy nie uderze crying
*Dzieci i mezczyzn nie bije rofl * Jaka ty dobra *pragnie ja przytulic, ale pudlo nie pozwala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:46 pm
No to...moze...ee... A w sumie to nic... *dopija piwko sluchajac Blind Guardian*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|