Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21326 21327 21328 21329 21330 21331 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:29 pm

O rany rany...ludzie sie kloca...apokalipsa idzie...

*szuka jakiegos skina do konnekta*
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:29 pm

Omega Sun
degenerat

a szto czemu?
bo nie bardzo rozumiem coz takiego uczynilem zem dostapil zaszczytu twej wielkiej łaski?
mrgreen

spostrzegawczoscia i umiejetnoscia obiektywnej oceny blaugh

moja ocena moze byc jedynie subiektywna poniewaz jest wylacznie moja natomiast obiektywna musi byc ocena tej pani na guildi z ankietami... raczej malo osob ma o niej pochlebne zdanko wink

degenerat

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:30 pm

degenerat

hahahaha do czego to ludzie sie nie posuna by bronic swoich racji? rofl
nie znam dobrze pani Omegi wiec sie na jej temat nie wypowiadam.
A twemu nazeczonemu szczerze wspolczuje rofl
ty sie zachowujesz jak 12 latka bo to one zazwyczaj chca z mostu skakac.A odrozniam rzeczywistosc wirtualna od naturalnej (bo tak to sie fachowo zwie) doskonale jednak ze sadze ze i w internecie ciut honoru miec trzeba wink

nie slyszalam jak narazie by jakakolwiek 12-latka rzucila sie z mostu, a po drugie ja preferoWALAM inne metody samobojcze (sama sie czasem zastanawiam czemu mi nie wyszly) jednakze nie powinnienes wspolczuc mojemu chlopakowi/narzyczonemu, bo to on ze mna obecnie zyje, on zna mnie lepiej od Ciebie i wie jaka jestem, jaka bylam, i moze sie spodziewac jak sie zachowam, a Ty ? nie wiesz o mnie nic, co najwyzej jakies opinie innych ludzi, ktore wcale nie musza byc obiektywne, ale no tak, Ty pewnie jestes najmadrzejszy na swiecie i w ogule;

ludzie sa czasami tacy zadufani w sobie sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:31 pm

Julka jasne 3nodding
Dziewczyno nabierz troche dystansu do wlasnej osoby i jesli przychodzisz tu z zamiarem wszynania bezsensownych awantur wez sobie zakonotuj iz milczenie jest zlotem.l
Odwiedzac to sobie mozesz.

Moni..... no jak to tak? eek
*zawal*
branoc Yumi

Baliaur

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:31 pm

degenerat
Omega Sun
degenerat

a szto czemu?
bo nie bardzo rozumiem coz takiego uczynilem zem dostapil zaszczytu twej wielkiej łaski?
mrgreen

spostrzegawczoscia i umiejetnoscia obiektywnej oceny blaugh

moja ocena moze byc jedynie subiektywna poniewaz jest wylacznie moja natomiast obiektywna musi byc ocena tej pani na guildi z ankietami... raczej malo osob ma o niej pochlebne zdanko wink

bo niestety dalam ludziom zle swiadectwo o sobie

tak sie czesto zdarza gdy ma sie dla ludzi za dobre serce
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:32 pm

Julka

powiedzmy ze odkad zaczelam jawnie mowic o przyjezdzie moim do Warszawy, lub o Przyjezdzie Bee do mnie, stwierdzilas ze przeszla Ci sympatia do mnie... ja tu widze jedynie zazdrosc, pamietam nasze wczesniejsze rozmowy i moge stwierdzic ze wtedy nienawidzilas mnie az tak bardzo

*Bali, i tak cie odwiedzimy*

To nie zazdrosc, raczej zaczal mnie draznic Twoj charakter. Tworzenie sobie stadka mulkow w celu wzajemnej adoracji, obnoszenie sie przed calym swiatem ze swoim zyciem i problemami itd. Nie lubie byc mimowolnym swiadkiem zycia kogos kto robi wszystko by tylko zwrocic na siebie uwage. A spotykac sie mozesz z kim chcesz- nie moja sprawa.

Omega Sun
Captain

Mr-Syf

tu naprawde jakas wojna sie szykuje... *siada w kacie i popija kawke zagryzajac czyims butem*

Mr-Syf
Morning_Angel_Of_Truth
Julka

Eeee... a tobie o co kaman ??

"Twoje zachowanie jest godne 14-latki..."
nie wyzywaj glupiego od oslow skoro osiol madrzejszy
czyzby wojna sie rozpoczynala??

Raczej nie

My byc sisters rof ever mrgreen

Morning_Angel_Of_Truth

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:33 pm

Omega Sun
Julka

powiedzmy ze odkad zaczelam jawnie mowic o przyjezdzie moim do Warszawy, lub o Przyjezdzie Bee do mnie, stwierdzilas ze przeszla Ci sympatia do mnie... ja tu widze jedynie zazdrosc, pamietam nasze wczesniejsze rozmowy i moge stwierdzic ze wtedy nienawidzilas mnie az tak bardzo

*Bali, i tak cie odwiedzimy*

To nie zazdrosc, raczej zaczal mnie draznic Twoj charakter. Tworzenie sobie stadka mulkow w celu wzajemnej adoracji, obnoszenie sie przed calym swiatem ze swoim zyciem i problemami itd. Nie lubie byc mimowolnym swiadkiem zycia kogos kto robi wszystko by tylko zwrocic na siebie uwage. A spotykac sie mozesz z kim chcesz- nie moja sprawa.

dziekuje bardzo

Baliaur
Julka jasne 3nodding
Dziewczyno nabierz troche dystansu do wlasnej osoby i jesli przychodzisz tu z zamiarem wszynania bezsensownych awantur wez sobie zakonotuj iz milczenie jest zlotem.l
Odwiedzac to sobie mozesz.

Moni..... no jak to tak? eek
*zawal*
branoc Yumi
mrgreen niom Omega moze potwierdzic to ona odkryla caly spisek ninja mrgreen twisted

Twisted_Exile

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Morning_Angel_Of_Truth
Mr-Syf
Morning_Angel_Of_Truth
Julka

Eeee... a tobie o co kaman ??

"Twoje zachowanie jest godne 14-latki..."
nie wyzywaj glupiego od oslow skoro osiol madrzejszy
czyzby wojna sie rozpoczynala??

Raczej nie

My byc sisters rof ever mrgreen

myslisz ze damy rade rofl
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:35 pm

Twisted_Exile
mrgreen niom Omega moze potwierdzic to ona odkryla caly spisek ninja mrgreen twisted
łojezu.....
a ja mialam za x czasu Cie naweidzic eek crying gonk
*szuka w panice linijki*

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 12:36 pm

Baliaur
Twisted_Exile
łojezu.....
a ja mialam za x czasu Cie naweidzic eek crying gonk
*szuka w panice linijki*
to juz mnie nie kochasz? cry twisted

Twisted_Exile

Bali ale ja jestem mulkiem Chaza i jestem najlepsiejszym hakjerem na swiecie xd mrgreen twisted

dobrze, ze sie przynajmniej nie wypierasz. Chyba przestane Ci dokuczac, jeszcze mi kompa wysadzisz wink

Omega Sun
Captain

Morning_Angel_Of_Truth

*ze strachu przed rekoczynami (Omi i Julki) zamyka sie w pudelku i patrzy przez dziurki, ktore wydlubala nozem*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21326 21327 21328 21329 21330 21331 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games