|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:06 pm
#Areosmith - Rag Doll heart mrgreen
Oi ! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oto Ona..... sprowadzajaca cierpienia...... mlot na bogobojnych uzytkownikow gildii....... zlo uosobione........ pani moderator...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile *wbija sie pazurkami w jej glowe i sie tuli do niej*no jak ja za Toba tesknilam 4laugh rofl mrgreen twisted heart wink oh... ja tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:07 pm
Morning_Angel_Of_Truth Mr-Syf Morning_Angel_Of_Truth Mr-Syf a ja.... noooo ten.... wlasnie tego.... chcialem... powitac sie chcialem... wiec witam biggrin Witam *wystawia reke z pudelka* taaaakk... jestem super... ona chce sie ze mna przywitac xd *skacze po calym pokoju poczym wystawia lapke na powitanie* bo mi ja wyrwiesz mrgreen domokun ja bardziej bym sie bal o zjedzenie reki niz o wyrwanie xd *nie puszcza reki* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:08 pm
opcy oto Ona..... sprowadzajaca cierpienia...... mlot na bogobojnych uzytkownikow gildii....... zlo uosobione........ pani moderator...... mrgreen a dziekuje, dziekuje *klania sie ladnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:09 pm
YumiTao #Areosmith - Rag Doll heart mrgreen
Oi ! 3nodding heart 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:09 pm
*puff* Avsko! Czy ktos mi powie, dlaczemu przy uruchamianiu gadu zacina mi sie caly komp?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:11 pm
Omega Sun Twisted_Exile *wbija sie pazurkami w jej glowe i sie tuli do niej*no jak ja za Toba tesknilam 4laugh rofl mrgreen twisted heart wink oh... ja tez wink no nie wiedzialam ze za soba samym mozna tesknic xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko! Cy ktos mi powie, dlaczemo przy uruchamianiu gadu zacina mi sie caly komp? popsulas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko! Czy ktos mi powie, dlaczemu przy uruchamianiu gadu zacina mi sie caly komp? nie wiem, ale mam podobny problem evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:12 pm
Delein *puff* Avsko! Czy ktos mi powie, dlaczemu przy uruchamianiu gadu zacina mi sie caly komp? bo to taka kara jest......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:12 pm
Delein *puff* Avsko! Czy ktos mi powie, dlaczemu przy uruchamianiu gadu zacina mi sie caly komp? hey... odpowiedz jest prosta... bo gadu to nie tlen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:13 pm
Twisted_Exile no nie wiedzialam ze za soba samym mozna tesknic xd mrgreen twisted Wyrazilam sie nieprezyjnie... ja (za Toba) tez wink Nie mialam kogo gnebic jak Cie nie bylo cry wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:14 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile *wbija sie pazurkami w jej glowe i sie tuli do niej*no jak ja za Toba tesknilam 4laugh rofl mrgreen twisted heart wink oh... ja tez wink no nie wiedzialam ze za soba samym mozna tesknic xd mrgreen twisted niektorzy nazywaja takie cos narcyzmem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|