|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 11:57 am
Julka Morning_Angel_Of_Truth Witam mrgreen
Hi julka chciałaś prezent To masz mnie mrgreen Mozesz nie pisac tak ja ja...
dziwnie sie czuje... sweatdrop
*rozglada sie za prezentem*
gdzie on ?? Przepraszam zmienie styl ten prezent to ja stressed *z pudelka dochodza dziwne dzwieki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 11:58 am
opcy ni....... jesze 10 minut....... bo sciaga mi sie naruto naruto? rolleyes nudne toto ninja ale gdybys widzial tego balwanka co ja narysowalam..... mrgreen on jest maksymalnie łohydny cool heart moze we wtorek was nim postrasze rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Mr-Syf a ja.... noooo ten.... wlasnie tego.... chcialem... powitac sie chcialem... wiec witam biggrin hej rofl
witam/zegnam tych co przyszli/odeszli stare chyba powoli tracisz rachube... nie martw sie ja tez to miewam... tyle ze ja jestem smierdzacym zarlokiem... a wlasnie tak przy okazji... masz cos do jedzenia domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf a ja.... noooo ten.... wlasnie tego.... chcialem... powitac sie chcialem... wiec witam biggrin Witam *wystawia reke z pudelka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:00 pm
degenerat wiec przedstaw mi stosowna argumentacje ktora udowodni ze tak nie jest, bardzo ciekaw jestem cokolwiek Ci nie napisze i tak znajdziesz kontr-atak
1. jakbym chciala to by juz dawo to nastapilo
2. mam chlopaka/narzeczonrgo z ktorym mieszkam w Anglii
3. nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj
i jak powiedziala to kiedys "pewna madra glowka" nie siedzisz w mojej glowie wiec nie wiesz co mysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:01 pm
Morning_Angel_Of_Truth Mr-Syf a ja.... noooo ten.... wlasnie tego.... chcialem... powitac sie chcialem... wiec witam biggrin Witam *wystawia reke z pudelka* taaaakk... jestem super... ona chce sie ze mna przywitac xd *skacze po calym pokoju poczym wystawia lapke na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:01 pm
Mr-Syf Julka Mr-Syf a ja.... noooo ten.... wlasnie tego.... chcialem... powitac sie chcialem... wiec witam biggrin hej rofl
witam/zegnam tych co przyszli/odeszli stare chyba powoli tracisz rachube... nie martw sie ja tez to miewam... tyle ze ja jestem smierdzacym zarlokiem... a wlasnie tak przy okazji... masz cos do jedzenia domokun mam frytki, skrzydelka kurczaka, marchewke w puszce, cafe latte i trochu slodyczy
*podaje mu wszystko oprocz kawy*
pozwol ze kawusie sama wyzlopie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:02 pm
Witaj Omi przyszlas na przeszpiegi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:02 pm
Julka degenerat wiec przedstaw mi stosowna argumentacje ktora udowodni ze tak nie jest, bardzo ciekaw jestem cokolwiek Ci nie napisze i tak znajdziesz kontr-atak
i jak powiedziala to kiedys "pewna madra glowka" nie siedzisz w mojej glowie wiec nie wiesz co mysle
ale wiem co mowisz myszko do innych osob oraz co piszesz bo cie obserwuje i tu lezy twoj problem bo zmieniasz co chwila zdanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:03 pm
*wbija sie pazurkami w jej glowe i sie tuli do niej*no jak ja za Toba tesknilam 4laugh rofl mrgreen twisted heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:04 pm
Mr-Syf Morning_Angel_Of_Truth Mr-Syf a ja.... noooo ten.... wlasnie tego.... chcialem... powitac sie chcialem... wiec witam biggrin Witam *wystawia reke z pudelka* taaaakk... jestem super... ona chce sie ze mna przywitac xd *skacze po calym pokoju poczym wystawia lapke na powitanie* bo mi ja wyrwiesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morning_Angel_Of_Truth Witaj Omi przyszlas na przeszpiegi? pogadac przyszlam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka mam frytki, skrzydelka kurczaka, marchewke w puszce, cafe latte i trochu slodyczy
*podaje mu wszystko oprocz kawy*
pozwol ze kawusie sama wyzlopie blaugh hmmm... dzieki *szybko wciaga wszystko co dostal poczym wyciaga lapki po kawke* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:05 pm
degenerat Julka cokolwiek Ci nie napisze i tak znajdziesz kontr-atak
ale wiem co mowisz myszko do innych osob oraz co piszesz bo cie obserwuje i tu lezy twoj problem bo zmieniasz co chwila zdanie... zaczynam Cie lubic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|