|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:00 am
chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:00 am
chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP XD witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:03 am
Twisted_Exile chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted tak bywa XD nie mam zazwyczaj ochoty tu siedziec is lcuhac dyskusji o majtkach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:06 am
chari-san Twisted_Exile chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted tak bywa XD nie mam zazwyczaj ochoty tu siedziec is lcuhac dyskusji o majtkach xp rofl czemu? rofl mrgreen heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:08 am
Twisted_Exile chari-san Twisted_Exile chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted tak bywa XD nie mam zazwyczaj ochoty tu siedziec is lcuhac dyskusji o majtkach xp rofl czemu? rofl mrgreen heart twisted nie kocham takich dyskusji i mam ochote zaraz wynosic sie z tego forum XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:12 am
chari-san Twisted_Exile chari-san Twisted_Exile chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted tak bywa XD nie mam zazwyczaj ochoty tu siedziec is lcuhac dyskusji o majtkach xp rofl czemu? rofl mrgreen heart twisted nie kocham takich dyskusji i mam ochote zaraz wynosic sie z tego forum XD eek Majtki mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:25 am
chari-san Twisted_Exile chari-san Twisted_Exile chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted tak bywa XD nie mam zazwyczaj ochoty tu siedziec is lcuhac dyskusji o majtkach xp rofl czemu? rofl mrgreen heart twisted nie kocham takich dyskusji i mam ochote zaraz wynosic sie z tego forum XD zmieniamy temat? jakiego koloru masz stanik wink witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:30 am
przepraszam .. widze ze aarozmowa aniema s ensu i nic sie nie dzieje wiec was opuszcze ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:30 am
Sayokun chari-san Twisted_Exile chari-san Twisted_Exile chari-san hej XD dawno mnie tu nie bylo..... no ale coz... nie teskniliscie XP oczywiscie ze nie pffff a wogole to ktos Ty wink witay milo Cie widziec co tak zadko tu bywasz mrgreen twisted tak bywa XD nie mam zazwyczaj ochoty tu siedziec is lcuhac dyskusji o majtkach xp rofl czemu? rofl mrgreen heart twisted nie kocham takich dyskusji i mam ochote zaraz wynosic sie z tego forum XD zmieniamy temat? jakiego koloru masz stanik wink witam mrgreen dzindybry mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:46 am