Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2130 2131 2132 2133 2134 2135 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:25 am

Natalii
Pisarz
Natalii
Pisarz
Lady Karen
JO PEOPLE...WIDZE ŻE TU DOŚĆ INTYMNIE JEST WIĘC NIE WIEM CZY MOGĘ PRZESZKODZIĆ smile

taak bardzo intymnjie pijemy lemoniade biggrin gapcia blaugh
]
No to gdzie się wybierzemy może oprowadzisz mnie po swojej miejscowości pokazesz cikawe miejsca opowioesz pare historyjek...

amm mojej miejscowosci? prawdziwa to zielona Zielona Góra (raj dla elfa 3nodding ) a tu mam jedynie swoj hamak i strych ktory dziele ze swoja elfką, ale co tam, moge cie oprowadzic po naszych zabudowaniach

Dobra to idziemy
*podbiega i stara się dorównać mu kroku*
tylko nie idź za szybko bo boli mnie noga ok?

no problem jeden z tych hamakow jest mój a to jest miejsce gdzie gaiowicze spedzaja najwiecej czasu- basen, sam bylem tu utopiony haha, miejsce wzajemnej adoracji wielu osób tu tez jest przyjemne miejsce szczegolnie dobre na nocne romantyczne eskapady miłosne mam nadzieje ze sie podoba smile
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:25 am

Natalii
Muezzin
No w ... domokun *cenzura* jak cie do ....*cenzura*...!!!!1 scream
Kupiłem Ci Natalii tego kwiatka coś go chciała ale nie moge Ci go dać bo Gaia wysiadła crying

Ale fajowo wyglądasz!!!! biggrin

ŚtraŚnie no nie twisted

bromek

Natalii

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:31 am

Pisarz
Natalii
Pisarz
Natalii
Pisarz
Lady Karen
JO PEOPLE...WIDZE ŻE TU DOŚĆ INTYMNIE JEST WIĘC NIE WIEM CZY MOGĘ PRZESZKODZIĆ smile

taak bardzo intymnjie pijemy lemoniade biggrin gapcia blaugh
]
No to gdzie się wybierzemy może oprowadzisz mnie po swojej miejscowości pokazesz cikawe miejsca opowioesz pare historyjek...

amm mojej miejscowosci? prawdziwa to zielona Zielona Góra (raj dla elfa 3nodding ) a tu mam jedynie swoj hamak i strych ktory dziele ze swoja elfką, ale co tam, moge cie oprowadzic po naszych zabudowaniach

Dobra to idziemy
*podbiega i stara się dorównać mu kroku*
tylko nie idź za szybko bo boli mnie noga ok?

no problem jeden z tych hamakow jest mój a to jest miejsce gdzie gaiowicze spedzaja najwiecej czasu- basen, sam bylem tu utopiony haha, miejsce wzajemnej adoracji wielu osób tu tez jest przyjemne miejsce szczegolnie dobre na nocne romantyczne eskapady miłosne mam nadzieje ze sie podoba smile

Extra!!!!a masz tu też jakieś zwierzątka no bo wiesz.... ja kocham wszystkie zwierzaki a najbardzie te najbiedniejsze....w przyszłości chciałabym otworzyć wielkie schronisko dla tych wszystkich bezpańskich psów i innych zwierzaków!!!!
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:33 am

Natalii

Extra!!!!a masz tu też jakieś zwierzątka no bo wiesz.... ja kocham wszystkie zwierzaki a najbardzie te najbiedniejsze....w przyszłości chciałabym otworzyć wielkie schronisko dla tych wszystkich bezpańskich psów i innych zwierzaków!!!!

cóż ja mam tylko to niektorzy cos tam maja, niedawno Sei oswoiła smoka

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Natalii

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:34 am

Muezzin
Natalii
Muezzin
No w ... domokun *cenzura* jak cie do ....*cenzura*...!!!!1 scream
Kupiłem Ci Natalii tego kwiatka coś go chciała ale nie moge Ci go dać bo Gaia wysiadła crying

Ale fajowo wyglądasz!!!! biggrin

ŚtraŚnie no nie twisted

chyba zaczynam się Ciebie bać PRZYTUL MNIE MOCNO zebym wiedziała ze pod tym strasznym strojem jestes ty czuły i delikatny-taki jak zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:36 am

Pisarz
Natalii

a czy ja też mogę przyprowadzić tu swoją gromadkę zwierzaczków???Są bardzo grzeczne powinny polubić się z tymi co już tu są..... wink

Natalii

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:38 am

Natalii
Pisarz
Natalii

a czy ja też mogę przyprowadzić tu swoją gromadkę zwierzaczków???Są bardzo grzeczne powinny polubić się z tymi co już tu są..... wink

czemu nie, bedzie weselej wink
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:40 am

latał mi po ekranie blue box i nie złapałam go mimo klikania ...aż mnie palec boli...GAIA JEST GŁUPIA crying

Lady Karen

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:42 am

Lady Karen
latał mi po ekranie blue box i nie złapałam go mimo klikania ...aż mnie palec boli...GAIA JEST GŁUPIA crying

kanał sad ja od półtora miesiaca nie mialem zadnego eventa crying
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:44 am

Pisarz
Natalii
Pisarz
Natalii

*cmoknęła, gwizdnęła i nagle zza rogu pojawiają się kolejno:szczeniak z kulawą nogą(dalmatyńczyk),mały kucyk porzucony przez złych ludzi,małpka bez oka,słoniątko bez kła i stary struś, który na grzbiecie niesie fretke bez nóżki*
To jest moje malutkie zoo czy znajdzie się dla nich gdzieś tu miejsce aby mogły się przespać i najeść?. Ja bede o nie dbała...!!!!

Natalii

bromek

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:45 am

Pisarz
Lady Karen

JA hmmm... wystarczy spojrzeć pod moją chmurke 1 powtarzam JEDEN prezęcik!!! crying
Ale będe twardy domokun blaugh
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:47 am

Muezzin
Pisarz
Lady Karen

JA hmmm... wystarczy spojrzeć pod moją chmurke 1 powtarzam JEDEN prezęcik!!! crying
Ale będe twardy domokun blaugh

A JA MAM FUKSA DZIŚ JESTEM 4 RAZ A JUZ MAM 2 PREZENTY!!!! biggrin

Natalii

Delisa

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:48 am

hejka biggrin mialam wlaniale wejscie na gaie biggrin mialam pinklinka 4laugh
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:48 am

Natalii
Pisarz
Natalii
Pisarz
Natalii

*cmoknęła, gwizdnęła i nagle zza rogu pojawiają się kolejno:szczeniak z kulawą nogą(dalmatyńczyk),mały kucyk porzucony przez złych ludzi,małpka bez oka,słoniątko bez kła i stary struś, który na grzbiecie niesie fretke bez nóżki*
To jest moje malutkie zoo czy znajdzie się dla nich gdzieś tu miejsce aby mogły się przespać i najeść?. Ja bede o nie dbała...!!!!

nasza lodówka jest praktycznie bez dna, jednak nie wiem gdzie mogłby sie zaczepic. No ale potrzeba jest matka wynalazków wink tymczasowo moga tu poleżakować

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

bromek

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:49 am

Natalii
Pisarz
Natalii
Pisarz
Natalii

Ale gromadka
blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2130 2131 2132 2133 2134 2135 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games