|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:23 am
opcy Twisted_Exile rofl bry bry wrocilam mrgreen twisted oi! Monis..... co jest Lena? surprised dzis Leth ma urodziny ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:24 am
fajnie sobie pospalam stare //fju: The Hives - [Your New Favourite Band #03] Supply And Demand [2:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:26 am
Baliaur fajnie sobie pospalam stare //fju: The Hives - [Your New Favourite Band #03] Supply And Demand [2:26] 4laugh czesc sopelku jak ja tesknilam *tuli iczochra* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:27 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile rofl bry bry wrocilam mrgreen twisted oi! Monis..... co jest Lena? surprised dzis Leth ma urodziny ninja twisted mniam! chce jej majtki! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:28 am
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile rofl bry bry wrocilam mrgreen twisted oi! Monis..... co jest Lena? surprised dzis Leth ma urodziny ninja twisted mniam! chce jej majtki! 3nodding ninja to ja poprosc tobie napewno nie odmowi mrgreen wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:28 am
Twisted_Exile Baliaur fajnie sobie pospalam stare //fju: The Hives - [Your New Favourite Band #03] Supply And Demand [2:26] 4laugh czesc sopelku jak ja tesknilam *tuli iczochra* rofl mrgreen twisted 4laugh *psitul* rolleyes Moni powiedz mi jak mam sie wyrwac w nieedziele z domu? domokun ha! a Ty nie wiesz co sie w andzejki dzialo............ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:30 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur fajnie sobie pospalam stare //fju: The Hives - [Your New Favourite Band #03] Supply And Demand [2:26] 4laugh czesc sopelku jak ja tesknilam *tuli iczochra* rofl mrgreen twisted 4laugh *psitul* rolleyes Moni powiedz mi jak mam sie wyrwac w nieedziele z domu? domokun ha! a Ty nie wiesz co sie w andzejki dzialo............ mrgreen
nie nie wiem ale sadze ze mi powiesz czemu sie sopelku na tlenie nie odzywasz rofl mrgreen twisted a co ja mam ci wymowek na wyrwanie sie szukac rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:34 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur fajnie sobie pospalam stare //fju: The Hives - [Your New Favourite Band #03] Supply And Demand [2:26] 4laugh czesc sopelku jak ja tesknilam *tuli iczochra* rofl mrgreen twisted 4laugh *psitul* rolleyes Moni powiedz mi jak mam sie wyrwac w nieedziele z domu? domokun ha! a Ty nie wiesz co sie w andzejki dzialo............ mrgreen
nie nie wiem ale sadze ze mi powiesz czemu sie sopelku na tlenie nie odzywasz rofl mrgreen twisted a co ja mam ci wymowek na wyrwanie sie szukac rofl mrgreen twisted a powiem... tylko mi sie klikac nie chce cool bo mnie wapno gaszone na kuńcert nie pusci..... kto to kuna wymyslil.. robic koncerty w niedziele confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:46 am
hejka ^^ uch ! *trzyma sie za palec* ala , wybilem sobie palec crying jak mi sie niewygodnie pisze T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:48 am
Yyy, chodzi tu o tyle, ze bedzie (wtedy byl to czas przyszly, teraz jest przeszly) aktualizacja historii Gaiowej (komiks, Jack sie w Barton Town pojawil i po kliknieciu na niego pokazuje sie wlasnie komiks nowy) od 3pm do 8pm PST...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:52 am
Iael hejka ^^ uch ! *trzyma sie za palec* ala , wybilem sobie palec crying jak mi sie niewygodnie pisze T-T a aj kolezance palec rozwalilam... i musiaalm do 2 w nocy robic dla niej prace na technike sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:55 am
~~lena-undesaid~~ Iael hejka ^^ uch ! *trzyma sie za palec* ala , wybilem sobie palec crying jak mi sie niewygodnie pisze T-T a aj kolezance palec rozwalilam... i musiaalm do 2 w nocy robic dla niej prace na technike sweatdrop i na dodatek mialem virusa i formata w konsekwencji ^^ nie mam gg nic nie mam znaczy mam gg i winampa ale gdy wlaczam gg mi sie komp zacina ^^ nie wiem co to oznacza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|