|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:53 am
Ushmiehneejcie siem i cieshcie pieknym slonechckiem!!! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:53 am
karrp Omega Sun o_0 Co Ci sie stalo? Dlaczego zachowujesz sie jak rozowy pokemon eek Boje sie Ciebie gonk crying Bo jest "zbuntowana 13-latka" XD ach.... cudownie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:55 am
Kagenoyami bo ja sobie tak pomyshlauem, she nie moshna wciash byc takim smootashkiem whee i czeba siem cieshyc z zycia!1 4laugh heart owszem trzeba, ale bez przeginania gonk Mozna sie cieszyc zyciem w granicach normalnosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:56 am
Kagenoyami Ushmiehneejcie siem i cieshcie pieknym slonechckiem!!! 4laugh heart a gdzie Ty slonce widzisz? rolleyes *rzuca w niego kartoflem, leje v00dke do gradla* Kage nie umieraj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:57 am
Ale ja glupi jestem! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:58 am
Kagenoyami Ale ja glupi jestem! gonk Kage wreszcie 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:59 am
Kagenoyami Ale ja glupi jestem! gonk *glask glask po glowce* nie jestes tylko prosze, wyrzuc te buty gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:03 am
Kagenoyami Ushmiehneejcie siem i cieshcie pieknym slonechckiem!!! 4laugh heart tez tak juz mialem.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:04 am
nje no poprosoo bardziej loobie olsenki nish misie a nie mialem ich w sygnatoorce 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:06 am
Kagenoyami nje no poprosoo bardziej loobie olsenki nish misie a nie mialem ich w sygnatoorce 3nodding heart *patrzy na jego siga...* *wymiotuje na podloge* Kage sadysto.......
czesc buc *psitul* ninja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:08 am
Kagenoyami nje no poprosoo bardziej loobie olsenki nish misie a nie mialem ich w sygnatoorce 3nodding heart brrr... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:10 am
Baliaur Kagenoyami nje no poprosoo bardziej loobie olsenki nish misie a nie mialem ich w sygnatoorce 3nodding heart *patrzy na jego siga...* *wymiotuje na podloge* Kage sadysto.......
czesc buc *psitul* ninja rofl *przutul oi!* o co wam chodz dziewczyny...... toz to fajne dupeczki..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 7:10 am
a wiecie co? Jak dzis shedlem na zakoopy to koopilem sobie najnoffshy noomer Bravo i byl plakat Tokio Hotel i sobie powieseelem i dodalem serdushka whee heart

to jest poffashnie autentychne zdjencie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|