|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:07 am
En Taro Adun Kage , bedę miał do ciebie romansik dzisiaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:08 am
PointZer0 En Taro Adun Kage , bedę miał do ciebie romansik dzisiaj ninja dobshe! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:09 am
PointZer0 E tam - tylko objętosć płuc Ci ogranicza domokun Pfffff, ale ja go lubie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:10 am
Kagenoyami PointZer0 En Taro Adun Kage , bedę miał do ciebie romansik dzisiaj ninja dobshe! wink Zaślę Ci skana projektu loga zespołu " Wściekłe Walenie " swojego wykonania. Jak będziesz miał z dziesięć minut czasu to prosilbym Cię o przerobienie go na kompa .Logo jest prościutkie , ale ja sie programami graficzymi nie umiem posługiwać , a nawet jakbym chciał to mam tylko painta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:11 am
karrp PointZer0 E tam - tylko objętosć płuc Ci ogranicza domokun Pfffff, ale ja go lubie XDJa też - no ale ty masz ich dużo , a ja ani jednego jeszcze nie mam. Nie bądź samolubna , są święta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:12 am
PointZer0 Kagenoyami PointZer0 En Taro Adun Kage , bedę miał do ciebie romansik dzisiaj ninja dobshe! wink Zaślę Ci skana projektu loga zespołu " Wściekłe Walenie " swojego wykonania. Jak będziesz miał z dziesięć minut czasu to prosilbym Cię o przerobienie go na kompa .Logo jest prościutkie , ale ja sie programami graficzymi nie umiem posługiwać , a nawet jakbym chciał to mam tylko painta... nie ma spraffy, ale tylko rastroffo, bo vectorami siem nie bawffiem 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:14 am
Kagenoyami nie ma spraffy, ale tylko rastroffo, bo vectorami siem nie bawffiem 4laugh heart Bez problemu - logo jest proste jak konstrukcja sowieckiej głowicy jądrowej. To potem Ci poślę PM'a. Dzięki za fatygę , w imieniu swoim i Wściekłych Waleni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:15 am
No - muszę lecieć z psem i do logiki oraz do prawa rzymskiego. Żegnam wszystkich...
*smutny odchodzi bez stanika i majtek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:16 am
...czemu Kage tak dziwnie pisze...? >_< Tak zawsze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:19 am
karrp ...czemu Kage tak dziwnie pisze...? >_< Tak zawsze? No, bo ja jeshtem zboontoffanom 13sto latkom!!1 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:25 am
Oi ..
confused
a Tobie Kage co sie stało ? jakieś uderzenie w głowe ? neutral xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|