|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:21 pm
Baliaur helou biggrin i jakie wam wroxby powychodzly? my wyszedl 'slub w smietniku' rofl chyba glupszej wrozby juz dostac ni mozna mrgreen Chaz slonce ty ze tak powiem jestes w 90% infantylny/'wstaw tu odpowiednie slowo kazdy wie jakie', a w 10% probojesz byc chamski.... prosilbym nie uswiadamiac... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:21 pm
narazie zero :3 skonczymem czytac sweatdrop (nie ma to jak zacinajacy sie net xp ) no to mielismy na gildii typowy przyklad fizolofa co nastepne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:22 pm
crazy chaz PointZer0 crazy chaz PointZer0 Chaz... To że por�wnujesz się do niego dla mnie jest śmieszne. Gdyby w skali od 1 do 100 określić jako 70 , to Ty byłbyś piątką... a moze chociaz 3 co? sweatdrop Chaz. Skala odnosi się do : 0 - nie irytujący , 100 - kurewsko upierdliwy , n80; sie w kieszenie otwiera. szlag, musze dojsc tak do 99 (1% to chamskosc dla kobiet wink ) nie zdarzysz zabija cie po 80 sweatdrop hej bali-chan mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:24 pm
Sayokun nie zdarzysz zabija cie po 80 sweatdrop hej bali-chan mrgreen wlasnie o to chodzi... zeby przezyc ninja bez tego cala zabawa pryska jak banka mydlana rofl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:27 pm
crazy chaz Sayokun nie zdarzysz zabija cie po 80 sweatdrop hej bali-chan mrgreen wlasnie o to chodzi... zeby przezyc ninja bez tego cala zabawa pryska jak banka mydlana rofl sweatdrop chcesz korki u mojego kuzyna? jest jak na razie jedyna osoba ktorej naprawde udalo sie wkurzyc mnie i jego brata sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:30 pm
Sayokun crazy chaz Sayokun nie zdarzysz zabija cie po 80 sweatdrop hej bali-chan mrgreen wlasnie o to chodzi... zeby przezyc ninja bez tego cala zabawa pryska jak banka mydlana rofl sweatdrop chcesz korki u mojego kuzyna? jest jak na razie jedyna osoba ktorej naprawde udalo sie wkurzyc mnie i jego brata sweatdrop xd twisted cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:34 pm
chaz... wylicz mi (slownie) jakie pozy ma parasolka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:35 pm
lece, narazie wam i dobrej nocy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:38 pm
crazy chaz lece, narazie wam i dobrej nocy 3nodding oyasumi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:45 pm
witam normalnych inaczej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 2:51 pm
Mr-Syf witam normalnych inaczej... miło, ze ktos o mnie pamienta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 3:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 1:13 am
*puff* *ziefs* *wcina sniadanko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 1:17 am
Delein *puff* *ziefs* *wcina sniadanko* xd .ogenzcams
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 1:22 am
Delein *puff* *ziefs* *wcina sniadanko* 'wchodzi rowniez wcinajac sniadanie' czego ci admini nie wymysla... 'czyta storyline update'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|