|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweatdrop co za leb... (czyta rozmowe z yaoi yuri...)
tee point udowodnic ci ze po czesci ludzie nie sa zwierzetami mrgreen ciekawa rozmowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 crazy chaz ja tylko slyszalem... a co dostal bana? Teraz juz nie pamietam , ale raczej sam odszedł. szkoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:14 pm
Okej, ide sie troche wygrzac w lozeczku... Moze pozniej jeszcze wpadne... Na razie wam ^^ *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:15 pm
Sayokun sweatdrop co za leb... (czyta rozmowe z yaoi yuri...) tee point udowodnic ci ze po czesci ludzie nie sa zwierzetami mrgreen ciekawa rozmowa blaugh Po części napewno nie - ale jak można podyskutować to ja z przyjemnoscią heart xd Natomiast powiedzieć że człowiek nie należy do rodziny zwierząt ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun sweatdrop co za leb... (czyta rozmowe z yaoi yuri...) tee point udowodnic ci ze po czesci ludzie nie sa zwierzetami mrgreen ciekawa rozmowa blaugh wiesz on jest z Gdyni Oksywia a to jest take beznadziejne zadupie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Chaz... To że por�wnujesz się do niego dla mnie jest śmieszne. Gdyby w skali od 1 do 100 określić jako 70 , to Ty byłbyś piątką... a moze chociaz 3 co? sweatdrop pa Del dzika samico 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:16 pm
Delein Okej, ide sie troche wygrzac w lozeczku... Moze pozniej jeszcze wpadne... Na razie wam ^^ *puff* *znika* Dobranoc xd Hm... i ja lecę. Chlapnę sobie kawę i pokuję Prawa Rzymskiego... Dobranoc Wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:18 pm
PointZer0 Delein Okej, ide sie troche wygrzac w lozeczku... Moze pozniej jeszcze wpadne... Na razie wam ^^ *puff* *znika* Dobranoc xd Hm... i ja lecę. Chlapnę sobie kawę i pokuję Prawa Rzymskiego... Dobranoc Wszystkim. dzieki i wzajemnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:18 pm
PointZer0 Sayokun sweatdrop co za leb... (czyta rozmowe z yaoi yuri...) tee point udowodnic ci ze po czesci ludzie nie sa zwierzetami mrgreen ciekawa rozmowa blaugh Po części napewno nie - ale jak można podyskutować to ja z przyjemnoscią heart xd Natomiast powiedzieć że człowiek nie należy do rodziny zwierząt ? sweatdrop do rodziny nalezy przynajmniej w sesie bilogicznym to tak ale jesli chodzi o pojecie zwierzeta to dawniej w wielu kulturach mialo ono definicje: "zywy organizm, poruszajacy sie nie bedacy czlowiekiem" wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:19 pm
helou biggrin i jakie wam wroxby powychodzly? my wyszedl 'slub w smietniku' rofl chyba glupszej wrozby juz dostac ni mozna mrgreen Chaz slonce ty ze tak powiem jestes w 90% infantylny/'wstaw tu odpowiednie slowo kazdy wie jakie', a w 10% probojesz byc chamski....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|