|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:36 am
Delein PointZer0 Delein No to jestesmy ustawieni ^^ Trza wybadac, kiedy jest pelnia! Trzeba jeszcze jakieś hm... ciała pedagogiczne skombinować mrgreen Znaczy mentorow i guru? mrgreen *kaszl kaszl* tafiłem w samą pore widze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:36 am
PointZer0 crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl xd *pravie krztusi sie fervexem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:37 am
PointZer0 crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:38 am
PointZer0 crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl wezmiemy cie za 3 lata pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:39 am
Delein W najlepsiejsza ^^ W ogole kto z was sie na Grunwald wybiera w wakacje? rofl Ja na wakacje już roboty szukać zaczynam , więc szczerze wątpię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:40 am
Delein Falcone Delein PointZer0 Delein No to jestesmy ustawieni ^^ Trza wybadac, kiedy jest pelnia! Trzeba jeszcze jakieŦ#8250; hm... ciaŦ#8218;a pedagogiczne skombinowaĦ#8225; mrgreen Znaczy mentorow i guru? mrgreen *kaszl kaszl* tafiłem w samą pore widze xd W najlepsiejsza ^^ W ogole kto z was sie na Grunwald wybiera w wakacje? rofl O_O wlasnie! w tym roku mialas jechac do seirakowa nie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:40 am
PointZer0 crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl nieeeeeeeeee.......... prosze!!! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:41 am
Delein W najlepsiejsza ^^ W ogole kto z was sie na Grunwald wybiera w wakacje? rofl chetnie bym pojechał......... ale nie bedzi emni ecałe wakcje ....... a kurcze wtedy najlepsze rzeczy są ...... w szczegolnosci "jarmark dominikanski"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PointZer0 crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl  noł! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein W najlepsiejsza ^^ W ogole kto z was sie na Grunwald wybiera w wakacje? rofl Ja na wakacje już roboty szukać zaczynam , więc szczerze wątpię... Nu ja bym chciala Anglie zaliczyc, ale w planach mamy ze znajomymi jazde na Grunwald... Say- nu to sie zobaczy, bo kurde nie wiem jak examy na studia bede miec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:42 am
Sayokun PointZer0 crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl wezmiemy cie za 3 lata pirate tyle czasu?! crying co ja bede w weekendy robic?! gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:42 am
PointZer0 Ja na wakacje już roboty szukać zaczynam , więc szczerze wątpię... a ja nawet nie myslałem jeszcze o tym co w wakacje bede robił ........ az tu sie dowiedziałem ze jade do Irlandii Pracowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:43 am
Delein PointZer0 Delein W najlepsiejsza ^^ W ogole kto z was sie na Grunwald wybiera w wakacje? rofl Ja na wakacje już roboty szukać zaczynam , więc szczerze wątpię... Nu ja bym chciala Anglie zaliczyc, ale w planach mamy ze znajomymi jazde na Grunwald... Say- nu to sie zobaczy, bo kurde nie wiem jak examy na studia bede miec... No ja mam zamiar zaliczyć USA albo Anglię jako robotę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:43 am
Falcone Delein W najlepsiejsza ^^ W ogole kto z was sie na Grunwald wybiera w wakacje? rofl chetnie bym pojechał......... ale nie bedzi emni ecałe wakcje ....... a kurcze wtedy najlepsze rzeczy są ...... w szczegolnosci "jarmark dominikanski" A gdziezto sie wybierasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|