|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:30 am
PointZer0 Delein No to jestesmy ustawieni ^^ Trza wybadac, kiedy jest pelnia! Trzeba jeszcze jakieś hm... ciała pedagogiczne skombinować mrgreen crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:31 am
PointZer0 Delein No to jestesmy ustawieni ^^ Trza wybadac, kiedy jest pelnia! Trzeba jeszcze jakieś hm... ciała pedagogiczne skombinować mrgreen Znaczy mentorow i guru? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... witam wszytkich ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein crazy chaz sprobuj w zewnetrzna od tamtej do tej... moze sie uda Ja tak szybko nie potrafie... to zrob to p.......o.......w........o.........l...........i..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ a co sie bede.. *wyjmuje z szafy czrwony koronkowy stanik* wystarczy XD? I jeszcze ten co masz teraz na sobie ninja No wiesz - są święta... grudnia jeszcz nie ma blaugh ja spadam, si ja eljter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:32 am
Delein PointZer0 Delein No to jestesmy ustawieni ^^ Trza wybadac, kiedy jest pelnia! Trzeba jeszcze jakieś hm... ciała pedagogiczne skombinować mrgreen Znaczy mentorow i guru? mrgreen Nie koniecznie - trzeba tak z 10 par skombinować mrgreen Witaj Falcone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ... witam wszytkich ninja ... AVsko! Bywaj Lena :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ... witam wszytkich ninja ... bu! hej Negai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:33 am
Falcone ... witam wszytkich ninja ... hej biggrin pa lena 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:33 am
PointZer0 Delein PointZer0 Delein No to jestesmy ustawieni ^^ Trza wybadac, kiedy jest pelnia! Trzeba jeszcze jakieś hm... ciała pedagogiczne skombinować mrgreen Znaczy mentorow i guru? mrgreen Nie koniecznie - trzeba tak z 10 par skombinować mrgreen Witaj Falcone xd u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:34 am
crazy chaz u! u! ja prosze! crying *wyciaga wysoko reke* u! u! Dzieciom wstep wzbroniony rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:34 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ a co sie bede.. *wyjmuje z szafy czrwony koronkowy stanik* wystarczy XD? I jeszcze ten co masz teraz na sobie ninja No wiesz - są święta... grudnia jeszcz nie ma blaugh ja spadam, si ja eljter czyli dostanie jutro... chej falc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|