|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:18 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ a ja mam dzisiaj jakis dziwny nastroj blee xp A c�ż sie stało ? Może jak oddasz mi swoje majtki abo stanik to będzie lepiej ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:19 am
crazy chaz Delein Sayokun Delein Sayokun pojawia sie i znika, pojawia sie, znika , pojawia sie, znika, pojawia sie... Przestan, bez tego tez mi sie w glowie kreci... 'pojawi sie i chwyta ja za glowe' a teraz? Mam goraczke, wiec cokolwiek bys nie zrobil i tak mi sie bedzie bujac... idz sie polozyc 3nodding Never! Wczoraj lezalam caly dzien, mam dosc. Troche ruchu mi trza! .. .. Dlatego siedze przed kompem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:20 am
Delein PointZer0 Delein A, to tez juz przerabialam XD Tak zwane erotyczne tance khę... Say- o ja znam takiego jednego..groza. Nie no , u mnie nie są to erotyczne tańce - ot , taki taniec , połączenie pogo z hm... tańcem xd XD Chcialabym to kiedys zobaczyc xp Może kiedyś będzie okazja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sayokun Delein Sayokun pojawia sie i znika, pojawia sie, znika , pojawia sie, znika, pojawia sie... Przestan, bez tego tez mi sie w glowie kreci... 'pojawi sie i chwyta ja za glowe' a teraz? Mam goraczke, wiec cokolwiek bys nie zrobil i tak mi sie bedzie bujac... a jak cie zaczne bujac w przeciwna strone?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ crazy chaz ~~lena-undesaid~~ a ja mam dzisiaj jakis dziwny nastroj blee xp okres? (ale ze mnie cham xd mrgreen ) hymm to tez, ale to nie przez to xp Zero: mowy nie ma blaugh nie boj sie... zdarza sie, nie mnie, ale zdarza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:21 am
PointZer0 Może kiedyś będzie okazja xd Wlasnie, trzaby sie s**c kiedys cala ekipa... Zrobmy zlot w wakacje w jakims strategicznym miejscu i urzadzmy libacje ukoronowana orgia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Never! Wczoraj lezalam caly dzien, mam dosc. Troche ruchu mi trza! .. .. Dlatego siedze przed kompem mrgreen ruchu w pierona rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy chaz ~~lena-undesaid~~ crazy chaz ~~lena-undesaid~~ a ja mam dzisiaj jakis dziwny nastroj blee xp okres? (ale ze mnie cham xd mrgreen ) hymm to tez, ale to nie przez to xp Zero: mowy nie ma blaugh nie boj sie... zdarza sie, nie mnie, ale zdarza xd ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:23 am
#Primus - Shake Hands With Beef.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:23 am
~~lena-undesaid~~ crazy chaz ~~lena-undesaid~~ a ja mam dzisiaj jakis dziwny nastroj blee xp okres? (ale ze mnie cham xd mrgreen ) hymm to tez, ale to nie przez to xp Zero: mowy nie ma blaugh No ale popatrz - taki stanik to Ci po pierwsze uciska biust , po drugie ogranicza przestrzeń płuc... A ja się nim zaopiekuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:24 am
YumiTao opcy a po trawie zachowuje sie jak Raul Duke z 'Las Vegas Parano'..... wlaaasnie w weekend musze 'zniszczyc zapasy' mrgreen ii ?
zazwyczaj ludzie po trawie zachowuja się jak Duke z 'Las Vegas Parano'.njeprawda....... : P *fuczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|