|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:03 am
Delein *^^* Dobra, oblejemy to? *wyciaga piwsko* *zaklada recznik na glowe* ja nie pije.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:05 am
opcy Delein *^^* Dobra, oblejemy to? *wyciaga piwsko* *zaklada recznik na glowe* ja nie pije......... *krztusi sie* Ile razy jeszcze mnie dzisiaj zaskoczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ ninja bzzt.... bzzzt... zzt... zzzt.... ninja *wyciąga rżniętego bezczelnie na 30 cm obrzyna* Wredne muchy... muchy?! jakie muchy?! scream prad cie kopnaaal!!!!!!!!!!!!! *nie parztąc nawet plask z obrzyna w kierunku bzyczącego punktu* nieeeee! gonk kurde co ja mam dzisiaj jakis sweet nastroj :gonk? ja nie chce ._<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam
... opcy zastanawialem sie dosc dlugo, ale nie doszedlem do tego kto zrobil ci tak genialnego siga?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:07 am
Delein opcy Delein *^^* Dobra, oblejemy to? *wyciaga piwsko* *zaklada recznik na glowe* ja nie pije......... *krztusi sie* Ile razy jeszcze mnie dzisiaj zaskoczysz? nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:08 am
pojawia sie i znika, pojawia sie, znika , pojawia sie, znika, pojawia sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:08 am
opcy Delein opcy Delein *^^* Dobra, oblejemy to? *wyciaga piwsko* *zaklada recznik na glowe* ja nie pije......... *krztusi sie* Ile razy jeszcze mnie dzisiaj zaskoczysz? nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage..... Kage o.O o kutfa postaral sie... za szczerosc bylo sie zawsze karanym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:09 am
opcy nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage..... Hehe ja po duzej dawce chodze i rozpowiadam, ze Tom Cruise jest moj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:10 am
Sayokun pojawia sie i znika, pojawia sie, znika , pojawia sie, znika, pojawia sie... czyzby kolejna dziura w gg? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:10 am
Sayokun pojawia sie i znika, pojawia sie, znika , pojawia sie, znika, pojawia sie... Przestan, bez tego tez mi sie w glowie kreci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:12 am
Delein opcy nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage..... Hehe ja po duzej dawce chodze i rozpowiadam, ze Tom Cruise jest moj... A ja po dużej dawce zaczynam tańczyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:13 am
Delein opcy nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage..... Hehe ja po duzej dawce chodze i rozpowiadam, ze Tom Cruise jest moj... ciekawe czy znajdziemy kogos komu sie agresor po malej dawce wlacza... tacy sa najciekawsi... puki jestes daleko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:14 am
PointZer0 Delein opcy nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage..... Hehe ja po duzej dawce chodze i rozpowiadam, ze Tom Cruise jest moj... A ja po dużej dawce zaczynam tańczyć... zalezy czego duza dawke chodzi... bo to jest wazne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#Myslovitz - Peggy Brown.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein opcy nie wiem......... a alkoholu nie tykam bo robie sie po nim szczery...... @Chazz: siga rysowal Kage..... Hehe ja po duzej dawce chodze i rozpowiadam, ze Tom Cruise jest moj... A ja po dużej dawce zaczynam tańczyć... A, to tez juz przerabialam XD Tak zwane erotyczne tance khę... Say- o ja znam takiego jednego..groza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|