|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:48 am
ninja bzzt.... bzzzt... zzt... zzzt.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein No a teraz tak na powaznie...to...powaznie tak? na powaznie to watpie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ninja bzzt.... bzzzt... zzt... zzzt.... ninja *wyciąga rżniętego bezczelnie na 30 cm obrzyna* Wredne muchy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:51 am
opcy Delein No a teraz tak na powaznie...to...powaznie tak? na powaznie to watpie....... Ale jakies possibility jest, ne? Nu, wazne, ze humora msz 3nodding Ave Lena!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:51 am
Ja powiem że mam "mocne ała" jak będzie mi kawał szkła wystawał z barku a wychodził plecami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:52 am
PointZer0 Ja powiem że mam "mocne ała" jak będzie mi kawał szkła wystawał z barku a wychodził plecami xd No okej, czyli niezle sie charatnales... I ani mi sie waz przy tym grzebac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:53 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ ninja bzzt.... bzzzt... zzt... zzzt.... ninja *wyciąga rżniętego bezczelnie na 30 cm obrzyna* Wredne muchy... muchy?! jakie muchy?! scream prad cie kopnaaal!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:53 am
eee yyyy *...* witam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:54 am
Delein PointZer0 Ja powiem że mam "mocne ała" jak będzie mi kawał szkła wystawał z barku a wychodził plecami xd No okej, czyli niezle sie charatnales... I ani mi sie waz przy tym grzebac! Toż to jest małe zadrapanie , jak swoja stal koffam... A grzebał nie będę , tylko mnie pewnie swiędzieć zacznie i drapać będę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:55 am
PointZer0 Toż to jest małe zadrapanie , jak swoja stal koffam... A grzebał nie będę , tylko mnie pewnie swiędzieć zacznie i drapać będę xd No tak tak tak... *obwiazuje go bandazem i przywiazuje do kaloryfera* Ani mi sie rusz. *hapsz batem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:58 am
Delein opcy Delein No a teraz tak na powaznie...to...powaznie tak? na powaznie to watpie....... Ale jakies possibility jest, ne? Nu, wazne, ze humora msz 3nodding wszystko jest prawdopodobienstwem..... a humora mam...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual eee yyyy *...* witam mrgreen nareszcie zes fryzure zmienil witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein opcy Delein No a teraz tak na powaznie...to...powaznie tak? na powaznie to watpie....... Ale jakies possibility jest, ne? Nu, wazne, ze humora msz 3nodding wszystko jest prawdopodobienstwem..... a humora mam...... mrgreen *^^* Dobra, oblejemy to? *wyciaga piwsko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:59 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ ninja bzzt.... bzzzt... zzt... zzzt.... ninja *wyciąga rżniętego bezczelnie na 30 cm obrzyna* Wredne muchy... muchy?! jakie muchy?! scream prad cie kopnaaal!!!!!!!!!!!!! *nie parztąc nawet plask z obrzyna w kierunku bzyczącego punktu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|