|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:24 am
Delein opcy Delein U! A! Rozumiem...to jakas gra typu "zgadnij kto to"? nie..... po prostu grozi mi kara chlosty parasolem za zamieszczenie jej zdjec...... wiec musialem mniej lub bardziej umiejetnie wycinac zdjecia.... i w ogole....... mrgreen Moment moment...coś mi tu... *mysli chwile* Nie...nie wierze...Opcy... Opcy sie zakochal!!! eek Uuuu..... to nie żarty... zaraz zaczna nam tu Facehuggery biegać po ścianach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:25 am
PointZer0 Delein No prosze ladny kandydat na ojca nam sie tu chowa... Zebys jeszcze tak rodzil zamiast swojej kobiety to by bylo juz w ogole super. Moja zdolnosc zajmowania sie dzieckiem ogranicza sie do wspolnej zabawy lego... U was to przychodzi naturalnie xd No...niby tak... Bogowie w ogole o czym my tu rozmawiamy...dzieci! Fuj! Znaczy nie zebym miala cos przeciw, ale jak sobie pomysle, ze kiedys bede musiala babrac sie w ich roznego rodzaju wydzielinach i w ogole... Niieeee... Jeszcze nie teraz...jeszcze sie nie poczuwam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:26 am
Delein Moment moment...coś mi tu... *mysli chwile* Nie...nie wierze...Opcy... Opcy sie zakochal!!! eek ej no wypraszam sobie......... prosze nie uzywac tak obrazliwych wyrazow wzgledem mojej osoby......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:31 am
Delein opcy Delein Moment moment...co�› mi tu... *mysli chwile* Nie...nie wierze...Opcy... Opcy sie zakochal!!! eek ej no wypraszam sobie......... prosze nie uzywac tak obrazliwych wyrazow wzgledem mojej osoby...... Ale sam pomysl...przeanalizuj sie...jakkolwiek by tego nie nazwac...zatopiony mrgreen 1:0 Opcy , 1:0 cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:31 am
Delein Ale sam pomysl...przeanalizuj sie...jakkolwiek by tego nie nazwac...zatopiony mrgreen sama sie przeanalizuj.... gonk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:33 am
opcy Delein Ale sam pomysl...przeanalizuj sie...jakkolwiek by tego nie nazwac...zatopiony mrgreen sama sie przeanalizuj.... gonk mrgreen Ja o sobie wiem wszystko cool Wiesz...to nie boli, przyznac sie do milosci rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:35 am
Delein opcy Delein Ale sam pomysl...przeanalizuj sie...jakkolwiek by tego nie nazwac...zatopiony mrgreen sama sie przeanalizuj.... gonk mrgreen Ja o sobie wiem wszystko cool Wiesz...to nie boli, przyznac sie do milosci rofl *zapisuje sobie w kajeciku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:36 am
a tak w ogole Del to jestes u pani! : P mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:37 am
opcy Delein opcy Delein Ale sam pomysl...przeanalizuj sie...jakkolwiek by tego nie nazwac...zatopiony mrgreen sama sie przeanalizuj.... gonk mrgreen Ja o sobie wiem wszystko cool Wiesz...to nie boli, przyznac sie do milosci rofl *zapisuje sobie w kajeciku* No widzisz ^^ No a teraz tak na powaznie...to...powaznie tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:38 am
opcy a tak w ogole Del to jestes u pani! : P mrgreen Nie nie nie, ja wole do kąta iść...prosze, wyślij mnie do kąta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:45 am
No, Panowie, co to za cisza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:46 am
Delein No, Panowie, co to za cisza? Ja sie zastanawiam czy skoro i tak sobie kostke rozorałem to czy nie poutwardzać ździebeczko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:47 am