|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:06 am
Delein *puff* Avsko... Chora jestem, komp po formacie, gadu sie kopie...co jeszcze gonk mrgreen opcy ma dalej dobry humor.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:07 am
Delein *puff* Avsko... Chora jestem, komp po formacie, gadu sie kopie...co jeszcze gonk Gratulacje! Będzie pani miała syn ! Tfu tfu , zartuję. Witam *cmok w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:08 am
PointZer0 Delein *puff* Avsko... Chora jestem, komp po formacie, gadu sie kopie...co jeszcze gonk Gratulacje! Będzie pani miała syn ! Tfu tfu , zartuję. Witam *cmok w policzek* stare Za takie zarty mozna zginac... Nie cmokaj, bo sie zarazisz! Opc- gratuluje...spytam ponownie- dlaczemu?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:10 am
Delein Opc- gratuluje...spytam ponownie- dlaczemu?! rozmawiam z mloda znowu..... a ona to mi dobrze na glowe dziala......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:11 am
Delein stare Za takie zarty mozna zginac... Nie cmokaj, bo sie zarazisz! Wiem wiem , przepraszam xd A tego że sie zarażę sie nie boję xd *długi cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:11 am
opcy Delein Opc- gratuluje...spytam ponownie- dlaczemu?! rozmawiam z mloda znowu..... a ona to mi dobrze na glowe dziala...... Mloda? Jaka Mloda? Oo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:12 am
opcy Delein Opc- gratuluje...spytam ponownie- dlaczemu?! rozmawiam z mloda znowu..... a ona to mi dobrze na glowe dziala...... Taaa... rozmawiałeś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:14 am
PointZer0 Delein stare Za takie zarty mozna zginac... Nie cmokaj, bo sie zarazisz! Wiem wiem , przepraszam xd A tego że sie zarażę sie nie boję xd *długi cmok* Ostatnio sie dowiedzialam, ze dojrzalam do dziecka...Ja! Do dziecka?! *kaszel kaszel* Zobaczysz, bedziesz musial fervex na hektolitry pic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:15 am
Delein opcy Delein Opc- gratuluje...spytam ponownie- dlaczemu?! rozmawiam z mloda znowu..... a ona to mi dobrze na glowe dziala...... Mloda? Jaka Mloda? Oo... a taka jedna....... (jej kawalki widac na ostatnich zdjeciach w galerii mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:16 am
Delein Ostatnio sie dowiedzialam, ze dojrzalam do dziecka...Ja! Do dziecka?! *kaszel kaszel* Zobaczysz, bedziesz musial fervex na hektolitry pic... Ta - nam pod koniec 3 klasy licem zrobili na Godzinie wychowawczej zajecia z np. Mycia dziecka , przebierania go. Ćwiczenia na lalce dla chętnych. Oczywiście zeruś chyba drugi poszedł do kąpania i przewijania dziecka xd Poszło mi zajebiscie , i od tego czau zauważyłem że u dziewczyn miałem silniejszą opinię mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:17 am
opcy Delein opcy Delein Opc- gratuluje...spytam ponownie- dlaczemu?! rozmawiam z mloda znowu..... a ona to mi dobrze na glowe dziala...... Mloda? Jaka Mloda? Oo... a taka jedna....... (jej kawalki widac na ostatnich zdjeciach w galerii mrgreen ) U! A! Rozumiem...to jakas gra typu "zgadnij kto to"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:20 am
PointZer0 Delein Ostatnio sie dowiedzialam, ze dojrzalam do dziecka...Ja! Do dziecka?! *kaszel kaszel* Zobaczysz, bedziesz musial fervex na hektolitry pic... Ta - nam pod koniec 3 klasy licem zrobili na Godzinie wychowawczej zajecia z np. Mycia dziecka , przebierania go. Ćwiczenia na lalce dla chętnych. Oczywiście zeruś chyba drugi poszedł do kąpania i przewijania dziecka xd Poszło mi zajebiscie , i od tego czau zauważyłem że u dziewczyn miałem silniejszą opinię mrgreen No prosze ladny kandydat na ojca nam sie tu chowa... Zebys jeszcze tak rodzil zamiast swojej kobiety to by bylo juz w ogole super. Moja zdolnosc zajmowania sie dzieckiem ogranicza sie do wspolnej zabawy lego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:20 am
Delein U! A! Rozumiem...to jakas gra typu "zgadnij kto to"? nie..... po prostu grozi mi kara chlosty parasolem za zamieszczenie jej zdjec...... wiec musialem mniej lub bardziej umiejetnie wycinac zdjecia.... i w ogole....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:22 am
Delein No prosze ladny kandydat na ojca nam sie tu chowa... Zebys jeszcze tak rodzil zamiast swojej kobiety to by bylo juz w ogole super. Moja zdolnosc zajmowania sie dzieckiem ogranicza sie do wspolnej zabawy lego... U was to przychodzi naturalnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:23 am
opcy Delein U! A! Rozumiem...to jakas gra typu "zgadnij kto to"? nie..... po prostu grozi mi kara chlosty parasolem za zamieszczenie jej zdjec...... wiec musialem mniej lub bardziej umiejetnie wycinac zdjecia.... i w ogole....... mrgreen Moment moment...coś mi tu... *mysli chwile* Nie...nie wierze...Opcy... Opcy sie zakochal!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|