|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:41 am
opcy YumiTao co tam u dinozaura słychac ? cool ... uczyć sie a nie przed kompem przesiadywac cały dzień tak jak old maid opcy xd ja ? caly dzien przed kompem? no bez przesady....... gonk dobra ,dobra wszyscy wiedza jak jest cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:41 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Oi ... 3nodding
orgiastyczne zdjęcie Ita cool heart oi co tam u dinozaura słychac ? cool ... uczyć sie a nie przed kompem przesiadywac cały dzień tak jak old maid opcy xd ja dinozaur a opcy.. pyl gwiezdny... z ktorego powstalo zycie... ja jestem wielkim przedwiecznym......... Cthulhu fhtagn, Cthulhu fhtagn! Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:42 am
YumiTao grzeczny piesek 3nodding mrgreen heart
'Sit, stay, down, roll over' ... wink *siada przy nodze i wywala jezora"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:44 am
widzieliscie moja prowokacje na litewskich krokietach czy jak im tam........
mam nadzieje ze mnie wyrzuca........ neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:46 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Oi ... 3nodding
orgiastyczne zdjęcie Ita cool heart oi co tam u dinozaura słychac ? cool ... uczyć sie a nie przed kompem przesiadywac cały dzień tak jak old maid opcy xd ja dinozaur a opcy.. pyl gwiezdny... z ktorego powstalo zycie... dziiaj odechcialo mi sie uczyc... choc kolos w piatek... licze na to ze zostane on przelozony z powodu ze ja i pare osob z mojej grupy jest zaproszona na konferecje microsoftu... a nasze kolo naukowe pragnie bysmy na nia dotarli.... wniosek jest prosty: opłaca się zapisywać na te szkolne dodatkowe pierdoły mrgreen ... moze i ja sie na cos zapisze rolleyes ... kułko dziennikarskie ? neutral nie ... moze jednak narazie dam sobie siana z kułkami ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy widzieliscie moja prowokacje na litewskich krokietach czy jak im tam........ mam nadzieje ze mnie wyrzuca........ neutral no cos ty za bardzo Cie lubia... ja wczoraj... skasowalem wszystkie moje posty tam... i odszedle... co zreszta oswiadczylem na RP.... jestem partyzantem a nie krokietem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:48 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Oi ... 3nodding
orgiastyczne zdjęcie Ita cool heart oi co tam u dinozaura słychac ? cool ... uczyć sie a nie przed kompem przesiadywac cały dzień tak jak old maid opcy xd ja dinozaur a opcy.. pyl gwiezdny... z ktorego powstalo zycie... dziiaj odechcialo mi sie uczyc... choc kolos w piatek... licze na to ze zostane on przelozony z powodu ze ja i pare osob z mojej grupy jest zaproszona na konferecje microsoftu... a nasze kolo naukowe pragnie bysmy na nia dotarli.... wniosek jest prosty: opłaca się zapisywać na te szkolne dodatkowe pierdoły mrgreen ... moze i ja sie na cos zapisze rolleyes ... kułko dziennikarskie ? neutral nie ... moze jednak narazie dam sobie siana z kułkami ...ja chodzie.... nie wiem jak dlugo.. bo moze mnie wywala.. a jak nie to na koniec mam zamiar sie certyfikatowac z Microsoft Visual Studio .NET
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:49 am
Ozzwald opcy widzieliscie moja prowokacje na litewskich krokietach czy jak im tam........ mam nadzieje ze mnie wyrzuca........ neutral no cos ty za bardzo Cie lubia... ja wczoraj... skasowalem wszystkie moje posty tam... i odszedle... co zreszta oswiadczylem na RP.... jestem partyzantem a nie krokietem.... czyj to byl w ogole pomysl i o jaka koalicje chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:51 am
Ozzwald ja chodzie.... nie wiem jak dlugo.. bo moze mnie wywala.. a jak nie to na koniec mam zamiar sie certyfikatowac z Microsoft Visual Studio .NET rolleyes
a ja mam zamiar dzisiaj nie uczyc sie na geografie i jutro isc sobie w kratke na lekcje ... nic mi sie cholewa nie chce ... nawet mrugac mi sie nie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:53 am
aaa... takie klocki . . .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:54 am
opcy Ozzwald opcy widzieliscie moja prowokacje na litewskich krokietach czy jak im tam........ mam nadzieje ze mnie wyrzuca........ neutral no cos ty za bardzo Cie lubia... ja wczoraj... skasowalem wszystkie moje posty tam... i odszedle... co zreszta oswiadczylem na RP.... jestem partyzantem a nie krokietem.... czyj to byl w ogole pomysl i o jaka koalicje chodzi? ja nic o koalicji nie wiem.... i na zadna sie nie zgodze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:54 am
YumiTao Ozzwald ja chodzie.... nie wiem jak dlugo.. bo moze mnie wywala.. a jak nie to na koniec mam zamiar sie certyfikatowac z Microsoft Visual Studio .NET rolleyes
a ja mam zamiar dzisiaj nie uczyc sie na geografie i jutro isc sobie w kratke na lekcje ... nic mi sie cholewa nie chce ... nawet mrugac mi sie nie chce xd to choc ze mna do lozka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|