|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:29 pm
Twisted_Exile Sayokun witam... gg mi nie dziala stressed wszystkim nie dziala daltego ja tlena uzywam rofl mrgreen twisted ja tez mam tlena ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:29 pm
PointZer0 Sayokun witam... gg mi nie dziala stressed Witam. Jak tam zlecenia na nowe pokoje na mapę ? xd Lethiel - mi też chcą zawsze zabierać coś takiego , ale ja walczę domokun O_o o f** chyba dawno tam nie bylem O_o 'idzie szperac'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:30 pm
Sayokun Twisted_Exile Sayokun witam... gg mi nie dziala stressed wszystkim nie dziala daltego ja tlena uzywam rofl mrgreen twisted no patrz... tlena tez mam... ale osoby z ktorymi chce gadac nie maja domokun rofl tez mam ten problem ogolnie mam 3 czy 4 osoby z tlenem a reszta to gadu stressed Asia ale wiesz co Cie czeka w 19 to samo co ja mialam niecaly miesiac temu :. mwihihihihhihi.... rofl fak jutro Andrzejki wrozymy sobie? rofl rofl rofl rofl rofl xd 15. Great Big Sea - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #15] Home for a rest [4:33] a mnie to wzrusza crying twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun PointZer0 Sayokun witam... gg mi nie dziala stressed Witam. Jak tam zlecenia na nowe pokoje na mapę ? xd Lethiel - mi też chcą zawsze zabierać coś takiego , ale ja walczę domokun O_o o f** chyba dawno tam nie bylem O_o 'idzie szperac' xd xd xd Spokojnie , chyba Cię nie wykastrują za to... Btw - Te... nie myślałeś nad zrobieniem mapki ddzielnie tereny mniejszego i większego - na jednym lasy i dolina gdzie Gildia , na drugim Yakuzi i inne mniejsze pierdoły jak foteliki ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Sayokun witam... gg mi nie dziala stressed Witam. Jak tam zlecenia na nowe pokoje na mapę ? xd Lethiel - mi też chcą zawsze zabierać coś takiego , ale ja walczę domokun ze niby rozwale sobie zoladek czy cos sweatdrop dotad jakos zyje xD.. a ile to kefirkow z takowym papu przemknelo im niezauwazenie rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:32 pm
Lethiel PointZer0 Sayokun witam... gg mi nie dziala stressed Witam. Jak tam zlecenia na nowe pokoje na mapę ? xd Lethiel - mi też chcą zawsze zabierać coś takiego , ale ja walczę domokun ze niby rozwale sobie zoladek czy cos sweatdrop dotad jakos zyje xD.. a ile to kefirkow z takowym papu przemknelo im niezauwazenie rofl heart a potem maraton do kibelka cool rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:33 pm
Twisted_Exile a potem maraton do kibelka cool rofl mrgreen twisted Raczej biegi przełajowe na czas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:33 pm
*siadl wygodnie w czyims foteliku* mrrrrr *wyciagnal z woreczka duzy kolory lizaczek* ssrsrsrslp *wrabal lizaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:34 pm
Twisted_Exile Asia ale wiesz co Cie czeka w 19 to samo co ja mialam niecaly miesiac temu :. mwihihihihhihi.... rofl fak jutro Andrzejki wrozymy sobie? rofl rofl rofl rofl rofl xd 15. Great Big Sea - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #15] Home for a rest [4:33] a mnie to wzrusza crying twisted heart aj no rzeczywiscie O_o nio.. czemu nie xD a znasz jakies inne wrozby po za woskiem przez dziorke od klucza ? xD a cio do piosenki.. to mnie tez smile i jeszcze ta taka slodziutka jest crying crying crying # The Pogues - [Irish Punk Drinking Songs Comp #11] Fairytale of New York [4:32] Zerosiu.. a czego sobie tylko zapragniesz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:34 pm
PointZer0 Twisted_Exile a potem maraton do kibelka cool rofl mrgreen twisted Raczej biegi przełajowe na czas xd u niej to fajnie jak jeszcze pies sie kreci pod nogami wiec ekstremalny bieg przelajowy a jeszce lepiej jak ma jakiegos konkurenta...albo lepiej 2 konkurentow xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:35 pm
PointZer0 Twisted_Exile a potem maraton do kibelka cool rofl mrgreen twisted Raczej biegi przełajowe na czas xd mnie to nie rusza xD mraaaaa... kefirki siom mniamcia.. a najbardziej lubie z sucha swieza kajzerka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:36 pm
Lethiel Twisted_Exile Asia ale wiesz co Cie czeka w 19 to samo co ja mialam niecaly miesiac temu :. mwihihihihhihi.... rofl fak jutro Andrzejki wrozymy sobie? rofl rofl rofl rofl rofl xd 15. Great Big Sea - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #15] Home for a rest [4:33] a mnie to wzrusza crying twisted heart aj no rzeczywiscie O_o nio.. czemu nie xD a znasz jakies inne wrozby po za woskiem przez dziorke od klucza ? xD a cio do piosenki.. to mnie tez smile i jeszcze ta taka slodziutka jest crying crying crying # The Pogues - [Irish Punk Drinking Songs Comp #11] Fairytale of New York [4:32] Zerosiu.. a czego sobie tylko zapragniesz xD ostatnio mialas pelno gazetek dla pan moze tam sie cos znajdzie a pozatym od czego mamy neta. Ty lepiej uwazaj z ty"czego sobie zapragniesz" xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm..... czyzby zaczecie dziala gg mialo cos wspolnego z restartowaniem kompa przez Gaabs? nie no jk...:/ nie podoba mi sie cos ta tutaejsza atmosfera.. nie moge sie wciagnac w zadna rozmowe.. jestescie zbyt normalni dla mnie... chyba : ) albo.. nienormalni inaczej... :/ co ja wygaduje wogole? papa wszystkim ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaaaaaaale mi się ZAJEBIŚCIE podoba ten kawałek , ja pierdolę xd Tak pozytywnie mnie nie nastawił kawałek żaden od czasu gdy dorwałem "Right Now" SR-71
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:37 pm
Twisted_Exile u niej to fajnie jak jeszcze pies sie kreci pod nogami wiec ekstremalny bieg przelajowy a jeszce lepiej jak ma jakiegos konkurenta...albo lepiej 2 konkurentow xd rofl mrgreen twisted i kocio zucajacy sie na nogi z pazurrami rofl a wiesz zcego dzis sie nauczyl 4laugh ?? chowa sie za lozeczko.. a jak go chcesz poglaskac to atakuje.. tylko tym razem jak mu zabierzesz reke.. to biegnie skacze i rzuca sie za nia w pogon heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|