|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:33 am
Baliaur p no co....... masz cos przeciw? rolleyes nie no... skadze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:35 am
Lethiel # Nightwish - [Oceanborn] Walking In The Air [5:29] heart wtam wink heyka biggrin //fju: Smog - [Red Apple Falls #06] Red Apple Falls [6:49]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:37 am
Mr-Syf Gaabs Czesc wszystkim, czesc innym, blablabla czy ty sie ze mnie wysmiewasz??? ja? nie. skad takie podejzenie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:37 am
Mr-Syf Baliaur p no co....... masz cos przeciw? rolleyes nie no... skadze... ale tam pewno bys znalazl bratnia dusze gonk co za dyskryminacja psychicznie chorych...... (zawsze znalazlby sie ktos komu by sobie ubzdural ze jest Twoim bratem biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:38 am
Baliaur Lethiel # Nightwish - [Oceanborn] Walking In The Air [5:29] heart wtam wink heyka biggrin //fju: Smog - [Red Apple Falls #06] Red Apple Falls [6:49] hej Baliś 4laugh *tuuuuuuuli* # Iron Maiden - Fear Of The Dark [7:12]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:39 am
A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #01] Award Tour [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:41 am
opcy A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #01] Award Tour [3:46] # Flogging Molly - [Irish Punk Drinking Songs Comp #18] Seven deadly sins [2:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:41 am
Baliaur Mr-Syf Baliaur p no co....... masz cos przeciw? rolleyes nie no... skadze... ale tam pewno bys znalazl bratnia dusze gonk co za dyskryminacja psychicznie chorych...... (zawsze znalazlby sie ktos komu by sie ubzdural;a ze jest Twoim bratem biggrin ) ty chyba masz naprawde o mnie niskie mniemanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:42 am
Gaabs Mr-Syf Gaabs Czesc wszystkim, czesc innym, blablabla czy ty sie ze mnie wysmiewasz??? ja? nie. skad takie podejzenie? wink jestem podejzliwy i tyle... po prostu nic dzis nie jadlem i jestem wredny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:42 am
Mr-Syf Baliaur Mr-Syf Baliaur p no co....... masz cos przeciw? rolleyes nie no... skadze... ale tam pewno bys znalazl bratnia dusze gonk co za dyskryminacja psychicznie chorych...... (zawsze znalazlby sie ktos komu by sie ubzdural;a ze jest Twoim bratem biggrin ) ty chyba masz naprawde o mnie niskie mniemanie... ninja *poke go w oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:44 am
Mr-Syf Baliaur Mr-Syf Baliaur p no co....... masz cos przeciw? rolleyes nie no... skadze... ale tam pewno bys znalazl bratnia dusze gonk co za dyskryminacja psychicznie chorych...... (zawsze znalazlby sie ktos kom by sobie ubzdural ze jest Twoim bratem biggrin ) ty chyba masz naprawde o mnie niskie mniemanie... ke? co prawda tam bylo 'troche' literowek, ale nic obrazliwego chiba niii rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:47 am
Baliaur ke? co prawda tam bylo 'troche' literowek, ale nic obrazliwego chiba niii rolleyes hmmm... a wiec nie chcesz mnie dobic???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:49 am
...Nie mam motywacji do nauki logiki... może przyjdzie potem...
Witam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:50 am
Mr-Syf Baliaur ke? co prawda tam bylo 'troche' literowek, ale nic obrazliwego chiba niii rolleyes hmmm... a wiec nie chcesz mnie dobic??? hmm *mysli* no nie wiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:52 am
Baliaur Mr-Syf Baliaur ke? co prawda tam bylo 'troche' literowek, ale nic obrazliwego chiba niii rolleyes hmmm... a wiec nie chcesz mnie dobic??? hmm *mysli* no nie wiem mrgreen stare a jednak chcesz... ale mi to tam nie wadzi biggrin milo jest posluchac jak ktos sugeruje ze jest sie nikim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|