|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:20 am
PointZer0 Ps. Czy to normalne że dobrze czuję się w stoju oficialnym ? ( zn. czarne spodnie garniakowe , bordowa koszula i czarny krawat ) Czy jestem jakowymś zjebem ? to jezeli jestez zjebem to ja tez... ja strasznie lubie chodzic w garniaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:21 am
PointZer0 Ps. Czy to normalne że dobrze czuję się w stoju oficialnym ? ( zn. czarne spodnie garniakowe , bordowa koszula i czarny krawat ) Czy jestem jakowymś zjebem ? odpowiedz b 3nodding xd
a tak serio to skoro lubisz bordowe koszule i czarne krawaty to chyba nie ma w tym nic złego. [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:22 am
Twisted_Exile Omega Sun I dobrze, nie pij takiego swinstwa. Kofeina niszczy zdrowie 3nodding rofl pani madralinska przylazla wink czesc niedobra kobieto mrgreen twisted heart wink Ale to prawda, ja znam ksiazki o zdrowym zywieniu prawie na pamiec wink - takie zboczenie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:22 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile PointZer0 %^&%#% kawa mi ostygła.... Wszystko wasza wina !!! scream to podgrzej albo zrob nowa mrgreen @Kiray piwo to Ci jutro podam jak pensja wysoka bedzie pirate whee mrgreen twisted *slini mu ucho* heart twisted ja myslalem ze za wysoko pensje dostane cos innego... a czego mrgreen question a wlasnie jestm z Ciebie taka dumna*scisk szyje* crying <== lzy wzruszenia wstydze sie powiedziec redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:24 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun I dobrze, nie pij takiego swinstwa. Kofeina niszczy zdrowie 3nodding rofl pani madralinska przylazla wink czesc niedobra kobieto mrgreen twisted heart wink Ale to prawda, ja znam ksiazki o zdrowym zywieniu prawie na pamiec wink - takie zboczenie sweatdrop Oj , to jakbyś się dowiedziała co ja jem to chyba być wrzodów żołądka dostała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:24 am
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun I dobrze, nie pij takiego swinstwa. Kofeina niszczy zdrowie 3nodding rofl pani madralinska przylazla wink czesc niedobra kobieto mrgreen twisted heart wink Ale to prawda, ja znam ksiazki o zdrowym zywieniu prawie na pamiec wink - takie zboczenie sweatdrop jeszcze pewnie wegetriankom jestes...nie zebym miala cos przeciw temu 3nodding twisted Misiek no powiedz tu sami swoi albo na gadu rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:25 am
PointZer0 Oj , to jakbyś się dowiedziała co ja jem to chyba być wrzodów żołądka dostała sweatdrop widzisz, nie dbasz o siebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:28 am
Twisted_Exile Misiek no powiedz tu sami swoi albo na gadu rofl mrgreen wink moge tylko powiedzec ze chodzi mi o to co tygrysy lubia najbardziej... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile jeszcze pewnie wegetriankom jestes...nie zebym miala cos przeciw temu 3nodding twisted Nie, nie jestem. Bardzo trudno jest ulozyc diete wegetarianska tak zeby dostarczyc wszystkich potrzebnych skladnikow, a ja nienawidze tych wszystkich sojowych wynalazkow xp . Miesko jest potrzebne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:30 am
Kiray Twisted_Exile Misiek no powiedz tu sami swoi albo na gadu rofl mrgreen wink moge tylko powiedzec ze chodzi mi o to co tygrysy lubia najbardziej... redface eek chcesz whiskasa? mrgreen twisted ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:31 am
Omega Sun Twisted_Exile jeszcze pewnie wegetriankom jestes...nie zebym miala cos przeciw temu 3nodding twisted Nie, nie jestem. Bardzo trudno jest ulozyc diete wegetarianska tak zeby dostarczyc wszystkich potrzebnych skladnikow, a ja nienawidze tych wszystkich sojowych wynalazkow xp . Miesko jest potrzebne 3nodding miesko dobre rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:32 am
Omega Sun Miesko jest potrzebne 3nodding nie ma to jak opierdzielic schabowego na cieplo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:33 am
Omega Sun I dobrze, nie pij takiego swinstwa. Kofeina niszczy zdrowie 3nodding a instalki windowsa puszczone od tylu odtwarzaja satanistyczne piosenki........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|