|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:09 am
Dobra , ja lecę zanim mnie zaczniecie na rurę do tańca zaganiać czy coś...
Żegnam drogie panie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:10 am
PointZer0 Dobra , ja lecę zanim mnie zaczniecie na rurę do tańca zaganiać czy coś... Żegnam drogie panie. do zobaczenia mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:14 am
PointZer0 Dobra , ja lecę zanim mnie zaczniecie na rurę do tańca zaganiać czy coś... Żegnam drogie panie. uheheheh, do następnego razu. a rure i tak Ci przygotujemy XD twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:25 am
hello 4laugh co porabiacie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:30 am
Omega Sun hello 4laugh co porabiacie? ninja ninja witay mnie tu nie ma mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:37 am
Omega Sun hello 4laugh co porabiacie? ninja wytaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:51 am
radosna miznatropia oi!
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:57 am
opcy radosna miznatropia oi! mrgreen zaczynam sie bac Ciebie to juz 3 dzien dobrego nastroju rofl mrgreen twisted czesc Bucusiu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:59 am
Hejka wam ^__~
@Buc - Mam prosbe, przekonaj mnie, dlaczego powinienem z WA przerzucic sie na Foobara? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:00 am
dobry lub mniej dobry albo calkiem zly dzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:03 am
Kagenoyami Hejka wam ^__~
@Buc - Mam prosbe, przekonaj mnie, dlaczego powinienem z WA przerzucic sie na Foobara? 3nodding czesc Kage mrgreen twisted Hey Degenerat mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:04 am
kombekłam ... ninja
#Wheatus - Hey, Mr Brown.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:07 am
opcy Kagenoyami Hejka wam ^__~
@Buc - Mam prosbe, przekonaj mnie, dlaczego powinienem z WA przerzucic sie na Foobara? 3nodding KONFIGUROWALNOSC poza tym foob jest trendi..... surprised http://www.members.lycos.co.uk/opcy/foobar/screenshot.png *wachu wach*
A czy to nie obciaza czasem za bardzo Windy? Bo ja na 700Mhz jade i 128MB RAM.. chce sobie posluchac muzy przy rysowaniu w PSie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:09 am
Twisted_Exile opcy radosna miznatropia oi! mrgreen zaczynam sie bac Ciebie to juz 3 dzien dobrego nastroju rofl mrgreen twisted czesc Bucusiu mrgreen cool nie boj zaby...... rownowaga musi byc...... wiec bojcie sie...... na przyklad moge sie ze zmija znowu pozrec jak mi przyjdzie agresor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|