|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:09 pm
BeeWolf_san Odwiedziłem, meline bo mnie tam widac nie było dawno. Patrze i wcale niecieszy mnie to, ze tak kultorna dysputa z mnustwem epitet�w mnie omineła crying wydaje mi sie, ze ta dyskusja jest nadal aktywna (aczkolwiek z przerwami) bo EL_TARO wbrew obietnic zawsze wraca xd :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:17 pm
eh branoc wszystkim *zwija sie w kacie i zasypia* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:18 pm
Beeczka, Omi... zeby nie bylo, ze obgaduje kogos za plecami ninja ...
Jak to jest, ze nie jestescie juz razem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:18 pm
Kagenoyami Lethi.. a za co przebrany jest ten pudel? Trzeba rozwiesic przeciez listy goncze i zawiadomic najwyzsze wladze... *wskakuje mu na rece* *szeptu szeptu* a za taka jedna strasznie nieszczera osobke.. ktora baaardzo lubi sie szczerzyc w przerazajacy sposob ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:20 pm
Lethiel Kagenoyami Lethi.. a za co przebrany jest ten pudel? Trzeba rozwiesic przeciez listy goncze i zawiadomic najwyzsze wladze... *wskakuje mu na rece* *szeptu szeptu* a za taka jedna strasznie nieszczera osobke.. ktora baaardzo lubi sie szczerzyc w przerazajacy sposob ninja bardzo nieszczera*mamrocze z kata* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:20 pm
BeeWolf_san moze szlaja sie z moja kotka. Bierze flaszke pociaga z niej. Hej omi. :* a jak sciga ich wyszcerzony pudel w przebraniu ? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:21 pm
Twisted_Exile Lethiel Kagenoyami Lethi.. a za co przebrany jest ten pudel? Trzeba rozwiesic przeciez listy goncze i zawiadomic najwyzsze wladze... *wskakuje mu na rece* *szeptu szeptu* a za taka jedna strasznie nieszczera osobke.. ktora baaardzo lubi sie szczerzyc w przerazajacy sposob ninja bardzo nieszczera*mamrocze z kata* twisted "guuupią .. guuuuuuuupią " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:23 pm
Lethiel BeeWolf_san moze szlaja sie z moja kotka. Bierze flaszke pociaga z niej. Hej omi. :* a jak sciga ich wyszcerzony pudel w przebraniu ? cry Mojego czarnego kota Gestapo i białej kotki zabujcy nikt nie ruszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:24 pm
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san moze szlaja sie z moja kotka. Bierze flaszke pociaga z niej. Hej omi. :* a jak sciga ich wyszcerzony pudel w przebraniu ? cry Mojego czarnego kota Gestapo i białej kotki zabujcy nikt nie ruszy. a jak dadza sie nabrac na nieszczery wyszczerz O.o ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:25 pm
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san moze szlaja sie z moja kotka. Bierze flaszke pociaga z niej. Hej omi. :* a jak sciga ich wyszcerzony pudel w przebraniu ? cry Mojego czarnego kota Gestapo i białej kotki zabujcy nikt nie ruszy. a jak dadza sie nabrac na nieszczery wyszczerz O.o ? a Ty pamietasz ile Pudel mial kotow w domu eek jakos je zwabiac musiala rofl *mamrot mamrot* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:27 pm
Twisted_Exile a Ty pamietasz ile Pudel mial kotow w domu eek jakos je zwabiac musiala rofl *mamrot mamrot* mrgreen twisted oooj zeby tylko kotow crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:28 pm
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san moze szlaja sie z moja kotka. Bierze flaszke pociaga z niej. Hej omi. :* a jak sciga ich wyszcerzony pudel w przebraniu ? cry Mojego czarnego kota Gestapo i białej kotki zabujcy nikt nie ruszy. a jak dadza sie nabrac na nieszczery wyszczerz O.o ? nie mam opcji kroliczku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|