|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:56 pm
crazy chaz tak tak to mile... ej Omi w kaftan i dzwonimy? ninja nie... *kladzie Lethi kompres na glowke* moze zaraz jej przejdzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:56 pm
Omega Sun crazy chaz *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja Na pewno ta niedobra Twisted ja czyms nafaszerowala ninja wink to nieprawda !! ;( ja tylko chce was chronic crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:57 pm
Adwokat.Kozy Wlasciwie to chcialem powiedziec dobranoc.. pap dobranoc, slodkich snow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:57 pm
Omega Sun crazy chaz tak tak to mile... ej Omi w kaftan i dzwonimy? ninja nie... *kladzie Lethi kompres na glowke* moze zaraz jej przejdzie sweatdrop zaraz to znowu moze miec atak domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:58 pm
Lethiel Omega Sun crazy chaz *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja Na pewno ta niedobra Twisted ja czyms nafaszerowala ninja wink to nieprawda !! ;( ja tylko chce was chronic crying crying crying tak tak jasne... pobaw sie z Omi ja lecem narazie i dobrej nocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:58 pm
Lethiel Omega Sun crazy chaz *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja Na pewno ta niedobra Twisted ja czyms nafaszerowala ninja wink to nieprawda !! ;( ja tylko chce was chronic crying crying crying yyy... tak przed PUDLAMI. Ale ich tu nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:59 pm
Omega Sun crazy chaz tak tak to mile... ej Omi w kaftan i dzwonimy? ninja nie... *kladzie Lethi kompres na glowke* moze zaraz jej przejdzie sweatdrop przyjdzie i wyszczerzy sie na was !!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:00 pm
Omega Sun Lethiel Omega Sun crazy chaz *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja Na pewno ta niedobra Twisted ja czyms nafaszerowala ninja wink to nieprawda !! ;( ja tylko chce was chronic crying crying crying yyy... tak przed PUDLAMI. Ale ich tu nie ma ninja SÄ… !! sÄ… !! tylko ich nie widzisz ;( hustaja sie na lianach i szczerza gonk crying crying crying naaapraaawdeeee !! *potrzasa nia* Twist.. ty mi wierzysz.. wiesz ze sa prawda !! prawda ??!! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:02 pm
Lethiel przyjdzie i wyszczerzy sie na was !!! crying dobrze, to zrobimy inaczej. Pokaz gdzie jest ten pudel, to zaraz zla, wredna Omi go zatlucze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:04 pm
Omega Sun Lethiel przyjdzie i wyszczerzy sie na was !!! crying dobrze, to zrobimy inaczej. Pokaz gdzie jest ten pudel, to zaraz zla, wredna Omi go zatlucze ninja wszedzie !!!! gonk i .. i... i ciagle sie takj szczerzy crying crying crying przeciez mowilam ze jest w przebraniu cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:06 pm