|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:38 pm
Omega Sun crazy chaz Omega Sun no pewnie, ja strasznie lubie robic prezenty biggrin *lekko popycha w jej strone zakneblowanego, przewiazanego kokardka krejziczaza* mrgreen eeeeee.............. csiiiii Ty jestes zakneblowanym prezentem dla Twisted, chociaz raz moglbys sie na cos przydac wink *przydaje sie raz komus na cos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:38 pm
Kagenoyami *jeden z lurkerow, desperacko wymyka sie szybkim kroczkiem przez drzwi*
gonk buuu uciekl cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:40 pm
Lethiel *wpadla przez okno* kryjcie sie bo nadchodza !!!! gonk eek kto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:41 pm
Omega Sun Lethiel *wpadla przez okno* kryjcie sie bo nadchodza !!!! gonk eek kto ? clony ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:42 pm
Omega Sun Lethiel *wpadla przez okno* kryjcie sie bo nadchodza !!!! gonk eek kto ? jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:45 pm
Lethiel Omega Sun Lethiel *wpadla przez okno* kryjcie sie bo nadchodza !!!! gonk eek kto ? jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying *zaczyna sie jej bac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:46 pm
Lethiel jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying eek yyyyyy.... aha.. no tak, powinnam sie przeciez domyslic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:47 pm
crazy chaz Lethiel Omega Sun Lethiel *wpadla przez okno* kryjcie sie bo nadchodza !!!! gonk eek kto ? jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying *zaczyna sie jej bac* nie mnie sie boj !!!!! gonk są wszedzie !!.. nawet na moim quescie O_o rozprzestrzeniaja swoj zdradliwy nieszczery wyszczerz crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:49 pm
Omega Sun Lethiel jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying eek yyyyyy.... aha.. no tak, powinnam sie przeciez domyslic xd nie moglas sie domyslic crying zostaly odkryte dopiero 10 minut temu gonk domokun teraz istota ich perfidnego wyszczerzu nie jest juz mi obca !!! gonk a ja przybywam aby poinformowac was na czas crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:49 pm
Lethiel crazy chaz Lethiel Omega Sun Lethiel *wpadla przez okno* kryjcie sie bo nadchodza !!!! gonk eek kto ? jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying *zaczyna sie jej bac* nie mnie sie boj !!!!! gonk są wszedzie !!.. nawet na moim quescie O_o rozprzestrzeniaja swoj zdradliwy nieszczery wyszczerz crying crying crying *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:50 pm
Lethiel Omega Sun Lethiel jak to kto !! gonk *pokazuje jej okno* Szczerzące Sie Pudle w przebraniu crying gonk crying eek yyyyyy.... aha.. no tak, powinnam sie przeciez domyslic xd nie moglas sie domyslic crying zostaly odkryte dopiero 10 minut temu gonk domokun teraz istota ich perfidnego wyszczerzu nie jest juz mi obca !!! gonk a ja przybywam aby poinformowac was na czas crying tak tak to mile... ej Omi w kaftan i dzwonimy? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:51 pm
tylko czy jest jeszcze nadzieja zeby sie obronic ?! czy mamy jakies szanse?? ;( czy bedziemy w stanie rozpoznac ten nieszczery pudlowy wyszczerz ?! O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:53 pm
crazy chaz *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja Na pewno ta niedobra Twisted ja czyms nafaszerowala ninja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:55 pm
Wlasciwie to chcialem powiedziec dobranoc..
pap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:55 pm
Omega Sun crazy chaz *szturcha Omi* psssyt stawiam 2 do jednego ze ona cos brala ninja Na pewno ta niedobra Twisted ja czyms nafaszerowala ninja wink pozastaje nam sie bac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|