|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:59 am
Delein Fakt, od nauczuciela duzo zalezy... Dlatego psia mac bede musiala dodatkowe konsultacje z biologii wziac... Nie zawsze sie odpowiedni nauczyciel trafi ale my may 'tylko' 3 'poronionych' belfrow mrgreen ja ostatnio dostalam pierwszego w zyciu kolka z bioli xp
//fju: Portishead - [Toy Box (Special Edition) #12] Glory Box (Edit) [3:33] *chowa sie pod fotel *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:00 am
Delein Baliaur nono Del widze ze sie znasz na rzeczy cool xd jeszcze ja gegry nienawidze.... bo glupia jest. ...i tyle. Na historii na pewno sie znam :] Nie no gegra, to lajcik...ani razu sie na sprawdzian nie uczylam, zawsze mialam 5...w sumie to chcialam maturke z gegry zdawac, ale niepotrzebna jest na moj kierunek. Lucjusz- moje kondolencje... wy nazekacie jak ja mam LACINE .... crying crying ...polityke crying a aktulanie przerabiam sredniowiecze.... ninja ale na studjach jest super whee warto pocierpiec... a ja uwielbiam histe i praktycznie zecz biorac nie widzialam siebie na inym kierunku...hista ma jeszcze dodatkowy plus...Mnustwo facetow studiuje historie heart heart heart raj dla dziewczyn heart blaugh ( dla niewiedzacych jestem dziewczyna tylko moj avatarek jest facetem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:02 am
Lucjusz Delein Baliaur nono Del widze ze sie znasz na rzeczy cool xd jeszcze ja gegry nienawidze.... bo glupia jest. ...i tyle. Na historii na pewno sie znam :] Nie no gegra, to lajcik...ani razu sie na sprawdzian nie uczylam, zawsze mialam 5...w sumie to chcialam maturke z gegry zdawac, ale niepotrzebna jest na moj kierunek. Lucjusz- moje kondolencje... wy nazekacie jak ja mam LACINE .... crying crying ...polityke crying a aktulanie przerabiam sredniowiecze.... ninja ale na studjach jest super whee warto pocierpiec... a ja uwielbiam histe i praktycznie zecz biorac nie widzialam siebie na inym kierunku...hista ma jeszcze dodatkowy plus...Mnustwo facetow studiuje historie heart heart heart raj dla dziewczyn heart blaugh ( dla niewiedzacych jestem dziewczyna tylko moj avatarek jest facetem) Jak wyladuje na historii to mnie zabijcie... Prosze cie, zwracaj uwage na bledy ortograficzne, nieprzyjemnie sie to czyta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:06 am
Delein Lucjusz Delein Baliaur nono Del widze ze sie znasz na rzeczy cool xd jeszcze ja gegry nienawidze.... bo glupia jest. ...i tyle. Na historii na pewno sie znam :] Nie no gegra, to lajcik...ani razu sie na sprawdzian nie uczylam, zawsze mialam 5...w sumie to chcialam maturke z gegry zdawac, ale niepotrzebna jest na moj kierunek. Lucjusz- moje kondolencje... wy nazekacie jak ja mam LACINE .... crying crying ...polityke crying a aktulanie przerabiam sredniowiecze.... ninja ale na studjach jest super whee warto pocierpiec... a ja uwielbiam histe i praktycznie zecz biorac nie widzialam siebie na inym kierunku...hista ma jeszcze dodatkowy plus...Mnustwo facetow studiuje historie heart heart heart raj dla dziewczyn heart blaugh ( dla niewiedzacych jestem dziewczyna tylko moj avatarek jest facetem) Jak wyladuje na historii to mnie zabijcie... Prosze cie, zwracaj uwage na bledy ortograficzne, nieprzyjemnie sie to czyta... a ja cie prosze nie zwracaj uwagi na moje bledy ortograficzne bo ja mam dysortografie... co do zabicia cie czy moge dostapic tego zaszczytu:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:08 am
//fju: PJ Harvey - [Rid Of Me #06] Man-Size Sextet [2:18] heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:10 am
Baliaur //fju: PJ Harvey - [Rid Of Me #06] Man-Size Sextet [2:18] heart _ heart Koli [Szemrany #02] Tingel Tangel (Stachu) [4:26] (jakby ktos nie wiedzial to zespol po tej plycie przestal grac hyphop i nazwal sie Lao Che)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:11 am
Baliaur //fju: PJ Harvey - [Rid Of Me #06] Man-Size Sextet [2:18] heart _ heart 1. Garbage - [Bleed Like Me] Run Baby Run [3:57] xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:13 am
opcy Baliaur //fju: PJ Harvey - [Rid Of Me #06] Man-Size Sextet [2:18] heart _ heart Koli [Szemrany #02] Tingel Tangel (Stachu) [4:26] (jakby ktos nie wiedzial to zespol po tej plycie przestal grac hyphop i nazwal sie Lao Che) *ktos nie wiedzial ale juz wie*
* i ten ktos ukradl z premedyacja gacie opcemu i zwial......*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:14 am
Baliaur opcy Baliaur //fju: PJ Harvey - [Rid Of Me #06] Man-Size Sextet [2:18] heart _ heart Koli [Szemrany #02] Tingel Tangel (Stachu) [4:26] (jakby ktos nie wiedzial to zespol po tej plycie przestal grac hyphop i nazwal sie Lao Che) *ktos nie wiedzial ale juz wie*
* i ten ktos ukradl z premedyacja gacie opcemu i zwial......*
esz ty bezwstydna....... Koli [Szemrany #05] Ekwilibrystyka 1931 [4:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:16 am
szpadam cos zjesc...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:16 am
opcy esz ty bezwstydna....... Koli [Szemrany #05] Ekwilibrystyka 1931 [4:28] co za ignorancja gonk zignorowac tak bezczelne zachowanie domokun
*prycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:18 am
opcy szpadam cos zjesc...... mrgreen szma....ehem *kaszl kaszl* udlaw sie cool blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:19 am
ma moze ktos cos zespolu clawfinger? mrgreen twisted question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:19 am
Dobra...ide sie sama zabic... *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:55 am
Lucjusz a ja cie prosze nie zwracaj uwagi na moje bledy ortograficzne bo ja mam dysortografie... co do zabicia cie czy moge dostapic tego zaszczytu:] Moze sie czepiam, ale to nie jest wytluamaczenie :3
Dobry mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|