|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:54 am
Adwokat.Kozy jej.. ale dzień... eheh... ..no taki... no.. zupelnie normalny i nudny.. :/ i w dodatku zimny.... confused blah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:55 am
Adwokat.Kozy jej.. ale dzień... eheh... ..no taki... no.. zupelnie normalny i nudny.. :/ to chyba wszyscy tak maja ostatnio confused Jest ciemno zimno i nic sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:00 am
znaczy.. teraz mam wejsc na ta arene.. i ze chce sie dodac tak ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:03 am
Lethiel znaczy.. teraz mam wejsc na ta arene.. i ze chce sie dodac tak ? xD "Submit your Avatar", wypelniasz pola i gotowe 3nodding A za tydzien juz bedziemy na Ciebie glosowac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:04 am
Lethiel znaczy.. teraz mam wejsc na ta arene.. i ze chce sie dodac tak ? xD Leth... wez zmien siga bo sie glodna robie surprised xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:07 am
Omega Sun Lethiel znaczy.. teraz mam wejsc na ta arene.. i ze chce sie dodac tak ? xD "Submit your Avatar", wypelniasz pola i gotowe 3nodding A za tydzien juz bedziemy na Ciebie glosowac smile ja tam bede glosowac na ciebie blaugh heart Bali mwhahahah.. nigdy !!! heart mrgreen heart rofl hej Iaelq wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:09 am
Lethiel ja tam bede glosowac na ciebie blaugh heart Bali mwhahahah.. nigdy !!! heart mrgreen heart rofl hej Iaelq wink ale glosowac mozna na nieograniczona ilosc osob wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:09 am
Lethiel Omega Sun Lethiel znaczy.. teraz mam wejsc na ta arene.. i ze chce sie dodac tak ? xD "Submit your Avatar", wypelniasz pola i gotowe 3nodding A za tydzien juz bedziemy na Ciebie glosowac smile ja tam bede glosowac na ciebie blaugh heart Bali mwhahahah.. nigdy !!! heart mrgreen heart rofl hej Iaelq wink *slini sie na jej siga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:11 am
 <3 Zemsta jest slodka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:15 am
Baliaur  <3 Zemsta jest slodka rofl *umiera* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:20 am
moje kotki już umieja same wyjsc z koszyczka heart i tak fajnie sie bawia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 8:21 am