|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:40 am
Omega Sun Lethiel hej zla zla Omisiu !! 4laugh rofl *tuuuuuli* moim zdaniem ty powinnas sie zglosic mrgreen 3nodding masz slicznego avka wink leee Twisted juz wszystkim wypaplala, ze jestem zla cry wink Dziekuje, pomysle nad tym 4laugh Ty tez masz zawsze ladnie dobrane ubranka wiec powinnas sie zglosic smile A swoja droga niezbyt mi sie podoba stroj tej osobki ktora wygrywa- tej z glowa ryby sweatdrop ale ja nie moge wybrac troju i ciagle sie przebieram xD ... nie wiem ktory moglby wystartowac xD ale ty zdecydowanie powinnas twisted heart witaj Bali !! 4laugh *skok na zombie* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:41 am
Lethiel ale ja nie moge wybrac troju i ciagle sie przebieram xD ... nie wiem ktory moglby wystartowac xD ale ty zdecydowanie powinnas twisted heart witaj Bali !! 4laugh *skok na zombie* xD W tym roziowym 3nodding Jak bys jeszcze kupila te ocieplacze takie sepiowate to wymiatasz :> *przewrot* *zwoj w kulke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:43 am
Baliaur Lethiel ale ja nie moge wybrac troju i ciagle sie przebieram xD ... nie wiem ktory moglby wystartowac xD ale ty zdecydowanie powinnas twisted heart witaj Bali !! 4laugh *skok na zombie* xD W tym roziowym 3nodding Jak bys jeszcze kupila te ocieplacze takie sepiowate to wymiatasz :> *przewrot* *zwoj w kulke*
*tuuuuuli kulke* whee jakie ocieplacze ? O.o *konfjuzed*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:45 am
Baliaur Zero kratywnosci kuna, jak to Bali mowi lepiej byc brzydkim, a oryginalnym cool heart U nas na uczelni chodza cale stadka klonow, jakby przyszedl ktos z zewnatrz moglby pomyslec, ze to mundurek szkolny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:46 am
Lethiel *tuuuuuli kulke* whee jakie ocieplacze ? O.o *konfjuzed* Przebieraj sie na roziowo i to jiuź ninja *kulka jest tulona* *turla sie po gildi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:47 am
Lethiel ale ja nie moge wybrac troju i ciagle sie przebieram xD ... nie wiem ktory moglby wystartowac xD ale ty zdecydowanie powinnas twisted heart witaj Bali !! 4laugh *skok na zombie* xD ladny byl zestawik ktory mialas ostatnio- gorsecik nitemare, rozowe skarpetki, kwiatek i costam jeszcze... Ten z kokosami tez byl fajny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:49 am
Baliaur Lethiel *tuuuuuli kulke* whee jakie ocieplacze ? O.o *konfjuzed* Przebieraj sie na roziowo i to jiuź ninja *kulka jest tulona* *turla sie po gildi* [/szie] turla sie razem z nia* ale..ale.. jakie ocieplacze no ?! xD *nie daje za wygrana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:51 am
witam pana mrgreen *tajniacki przytul* Omiś.. hm.. w koncu czemu nie xD nigdy nie bralam udzialu w zadnym ava contescie wink ale.. jak sie zglosze teraz.. to glosowanie bedzie od kiedy ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:52 am
Lethiel turla sie razem z nia* ale..ale.. jakie ocieplacze no ?! xD *nie daje za wygrana* no w tym zestawie co Omi mowi 3nodding czy jakos tak.... ja dzis wolniej mysle rofl
oi! Advo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:52 am
jej.. ale dzień... eheh...
..no taki... no.. zupelnie normalny i nudny.. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:53 am
Lethiel Omiś.. hm.. w koncu czemu nie xD nigdy nie bralam udzialu w zadnym ava contescie wink ale.. jak sie zglosze teraz.. to glosowanie bedzie od kiedy ? O.o jak sie zglosisz w tym tygodniu to glosowac na Ciebie bedzie mozna od poniedzialku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:54 am
Baliaur Lethiel turla sie razem z nia* ale..ale.. jakie ocieplacze no ?! xD *nie daje za wygrana* no w tym zestawie co Omi mowi 3nodding czy jakos tak.... ja dzis wolniej mysle rofl
oi! Advo *lezie sie przebrac* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|