|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:35 pm
Delein Dobra, ide spac...a co sie bede... Dobranoc! *puff* *znika* branoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:36 pm
Twisted_Exile AHA wiedzialm Ty mnie kochasz ale wybacz moje serce nalezy do....nikogo ;( mrgreen twisted tak? kto tu komu milosc ostatnio wyznawal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:38 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp to chyba sumienie nie daje ci spac mrgreen twisted nie, to pewnie dlatego, ze dzisiaj jeszcze nie mialam okazji Ci podokuczac wink AHA wiedzialm Ty mnie kochasz ale wybacz moje serce nalezy do....nikogo ;( mrgreen twisted gonk *poke poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:39 pm
Omega Sun Twisted_Exile AHA wiedzialm Ty mnie kochasz ale wybacz moje serce nalezy do....nikogo ;( mrgreen twisted tak? kto tu komu milosc ostatnio wyznawal wink Ty mi mrgreen As Twoje serduszko do kogo inengo nalezy a i jego tez nalezy do Ciebie wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:41 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile AHA wiedzialm Ty mnie kochasz ale wybacz moje serce nalezy do....nikogo ;( mrgreen twisted tak? kto tu komu milosc ostatnio wyznawal wink Ty mi mrgreen As Twoje serduszko do kogo inengo nalezy a i jego tez nalezy do Ciebie wink mrgreen twisted ale mi tu chodzie o twoje heart blaugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:43 pm
Lethiel Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile AHA wiedzialm Ty mnie kochasz ale wybacz moje serce nalezy do....nikogo ;( mrgreen twisted tak? kto tu komu milosc ostatnio wyznawal wink Ty mi mrgreen As Twoje serduszko do kogo inengo nalezy a i jego tez nalezy do Ciebie wink mrgreen twisted ale mi tu chodzie o twoje heart blaugh *przytuuuuuuuuuul* e tam nie ma co sie tam przejmowac mrgreen rofl twisted 38. The Red Hot Chili Peppers - [By The Way #08] I Could Die For You [3:13] crying heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:44 pm
Nieee, Ty mnie, jak powiedzialam, ze zlego to zadna cholera nie wezmie wink ok, ide sobie od Was dobranoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:45 pm
Omega Sun Nieee, Ty mnie, jak powiedzialam, ze zlego to zadna cholera nie wezmie wink ok, ide sobie od Was dobranoc blaugh no a ja powiedzialm ze to zabrzmialo jakbys mi wyznawala milosc branoc pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:46 pm
Twisted_Exile e tam nie ma co sie tam przejmowac mrgreen rofl twisted 38. The Red Hot Chili Peppers - [By The Way #08] I Could Die For You [3:13] crying heart crying # The Pogues - [Irish Punk Drinking Songs Comp #11] Fairytale of New York [4:32] heart biggrin mrrrrrrrr.... twoje serducho jest moje !!! twisted a jak nie.. to je sobie przywlaszcze mrgreen *ostrzy nitemare clawsy* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:47 pm
Omega Sun Nieee, Ty mnie, jak powiedzialam, ze zlego to zadna cholera nie wezmie wink ok, ide sobie od Was dobranoc blaugh ze niby czego nie wezme ? O_o xD branoc Omis smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:47 pm
Lethiel Twisted_Exile e tam nie ma co sie tam przejmowac mrgreen rofl twisted 38. The Red Hot Chili Peppers - [By The Way #08] I Could Die For You [3:13] crying heart crying # The Pogues - [Irish Punk Drinking Songs Comp #11] Fairytale of New York [4:32] heart biggrin mrrrrrrrr.... twoje serducho jest moje !!! twisted a jak nie.. to je sobie przywlaszcze mrgreen *ostrzy nitemare clawsy* rofl ales ty zachlanna juz jedno masz i Ci nie starcza mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:48 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile e tam nie ma co sie tam przejmowac mrgreen rofl twisted 38. The Red Hot Chili Peppers - [By The Way #08] I Could Die For You [3:13] crying heart crying # The Pogues - [Irish Punk Drinking Songs Comp #11] Fairytale of New York [4:32] heart biggrin mrrrrrrrr.... twoje serducho jest moje !!! twisted a jak nie.. to je sobie przywlaszcze mrgreen *ostrzy nitemare clawsy* rofl ales ty zachlanna juz jedno masz i Ci nie starcza mrgreen twisted mwhahahaha twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:49 pm
Lethiel Omega Sun Nieee, Ty mnie, jak powiedzialam, ze zlego to zadna cholera nie wezmie wink ok, ide sobie od Was dobranoc blaugh ze niby czego nie wezme ? O_o xD branoc Omis smile to chodzilo o to ze zadna choroba mnie nie wezmie bo jestem zla rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 4:36 am
*szur szur szur* ninja ninja *chop na fotel* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:49 am
czesc ludki ninja Czy ktos do wczoraj zglaszal sie do avatar areny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|