|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:20 pm
BeeWolf_san nie twierdze, ze nie sa biggrin Dabeszt. No to kiedy przyjezdzacie na slask? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:22 pm
przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:23 pm
Delein BeeWolf_san nie twierdze, ze nie sa biggrin Dabeszt. No to kiedy przyjezdzacie na slask? mrgreen A nie wiem nie wiem a co juz tesknisz dzika ? mrgreen Wiem wiem za mna to nie dziwne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp Witamy w gronie cierpiacych na bezsennosc :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp to chyba sumienie nie daje ci spac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:24 pm
Omega Sun przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp a komu sie chce biggrin hellou
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:30 pm
Twisted_Exile Omega Sun przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp to chyba sumienie nie daje ci spac mrgreen twisted nie, to pewnie dlatego, ze dzisiaj jeszcze nie mialam okazji Ci podokuczac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:30 pm
*zaczyna gwizdac i parowac naburmuszona* to.. to nieprawda crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:31 pm
Dobra, ide spac...a co sie bede... Dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:33 pm
Delein Dobra, ide spac...a co sie bede... Dobranoc! *puff* *znika* dobranoc, slodkich snow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:34 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun przyszlam do Was na chwilke, bo nie chce mi sie spac xp to chyba sumienie nie daje ci spac mrgreen twisted nie, to pewnie dlatego, ze dzisiaj jeszcze nie mialam okazji Ci podokuczac wink AHA wiedzialm Ty mnie kochasz ale wybacz moje serce nalezy do....nikogo ;( mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|