|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:09 am
zloooooooo zloooooooooooooo zlooooooooooooooooooo witam! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual grrrr spadam z tad.... *wychodzi glosno tupiac i mruczac zlosliwie pod nosem* gggr kage.... mozg....y....flaki..... *zatrzaskuje drzwi* UWAŻAJ SCHODY SĄ...! *jeb dup pizd kuźw bum łubudu* ...Nieważne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:11 am
opcy Lethiel opcy oi! Portal [Demo #03] Circle [5:11] witam Puci 4laugh rofl *puszcza Zera i spada z sufitu na glowe Opcego* aa..aa.. a on mi nie ce dac lizaka !! ;( bardzo dobrze....... dostatecznie...... xD hej Omis 4laugh *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:11 am
PointZer0 Ozual grrrr spadam z tad.... *wychodzi glosno tupiac i mruczac zlosliwie pod nosem* gggr kage.... mozg....y....flaki..... *zatrzaskuje drzwi* UWAŻAJ SCHODY SĄ...! *jeb dup pizd kuźw bum łubudu* ...Nieważne. wnioskujac po "lubudu", to robole i schodzy zdazyli rozebrac... sweatdrop
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:12 am
PointZer0 Ojeeeeeeeeeeeeeeeej , tylko nie płacz.. chlip chlip... ... Nie ze mną te numery aniołku ninja s**t.. :/ *pstryk palcami* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:15 am
Lethiel PointZer0 Ojeeeeeeeeeeeeeeeej , tylko nie płacz.. chlip chlip... ... Nie ze mną te numery aniołku ninja s**t.. :/ *pstryk palcami* xD Dobra - ja kończę. *rzuca Lethiel lizaka po czym zapada siew sufit* Żegnam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:17 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Ojeeeeeeeeeeeeeeeej , tylko nie płacz.. chlip chlip... ... Nie ze mną te numery aniołku ninja s**t.. :/ *pstryk palcami* xD Dobra - ja kończę. *rzuca Lethiel lizaka po czym zapada siew sufit* Żegnam wszystkich... whee whee whee *lapie* mraaaaf ;] papatki Zerusiu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:19 am
nu to ja tez juzzmykam wink .. ...starzec sie w samotnosci... gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:22 am
Lethiel nu to ja tez juzzmykam wink .. ...starzec sie w samotnosci... gonk xd narazie tylko badz jutro o 12.30 na ratuszu gonk mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:27 am
Fisz/Envee [Fru! #02] Chodzmy W Deszcz [4:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:31 am
opcy Fisz/Envee [Fru! #02] Chodzmy W Deszcz [4:40] *nieukrywana zazdrosc* mi sie tez kiedys ta plytka sicagnie, za pare lat xp Albo zapoluje jak bede ja w trojce puszczac i sobie nagram heart _ heart
//fju: Porcupine Tree - [In Absentia #01] Blackest Eyes [4:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:34 am
Baliaur opcy Fisz/Envee [Fru! #02] Chodzmy W Deszcz [4:40] *nieukrywana zazdrosc* mi sie tez kiedys ta plytka sicagnie, za pare lat xp Albo zapoluje jak bede ja w trojce puszczac i sobie nagram heart _ heart ja mam oryginal....... Res [How I Do #11] Tsunami [7:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:36 am
opcy Baliaur opcy Fisz/Envee [Fru! #02] Chodzmy W Deszcz [4:40] *nieukrywana zazdrosc* mi sie tez kiedys ta plytka sicagnie, za pare lat xp Albo zapoluje jak bede ja w trojce puszczac i sobie nagram heart _ heart ja mam oryginal....... ja tam musze oryginal Crimsona kupic.. Red i costam jeszcze, chyba napisze sobie gwiazdkowa liste..... //obiad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|