|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:40 am
PointZer0 Lethiel Twisted_Exile no wiesz jak sie razem spalo to widzialo sie to i owo... xd rofl mrgreen wink hihihihi whee 4laugh heart redface rofl rofl rofl Ja teeeeż chce *tuli sie w swoim fotelu na suficie* crying rofl bieeedaaactwo *wyciaga lapki w strone sufitu probujac go przytulic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:41 am
PointZer0 sheendragon to jest tortura na muj sposub mysilenia nie kara Nie zmienia to faktu że tortura była stosowana jako kara. tak ale niemusi być karom może byc zemstom albo formom zabawy(rzecz jasna w zabijanie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:42 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile zamilcz juz slonko lepiej to ta choroba na mozg ci sie rzucila*draps po pleckach* mrgreen twisted heart kobieta kaze mi milczec- niedopuszczalne blaugh nieprzestaniesz :>? mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt mnie niezauwazyl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sheendragon PointZer0 sheendragon to jest tortura na muj sposub mysilenia nie kara Nie zmienia to faktu że tortura była stosowana jako kara. tak ale niemusi być karom może byc zemstom albo formom zabawy(rzecz jasna w zabijanie) Dochodze do wnosku, ze skuteczniej byloby mu dac do przeczytania caly slownik ortograficzny jezyka polskiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oh, no tak.. Wiedzialem, ze o czyms zapomnialem...
*przynosi zza drzwi swoje maniery, ktore wyraznie rozzloszczone stawiaja opor*
Witam wszystkich mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Dochodze do wnosku, ze skuteczniej byloby mu dac do przeczytania caly slownik ortograficzny jezyka polskiego xp Ech.. przychylam sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:47 am
Twisted_Exile sie okarze kochanie kto co komu pokaze xd mrgreen heart czesc Kage twisted Czesc Sloneczko, moze mi tez cos pokazesz? mrgreen
*bierze za raczke i delikatnie prowadzi do pokoiku* ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|