|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:19 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile inaczej kara bedzie wink *wsuwa sie pod jego koszule *mruuuuuuu*rozczesuje jego wlosy na klacie* rofl mrgreen twisted heart mru- a jaka? :] heart
Point- Twisted tez nie ma blaugh a jaka moze byc najokrutniejsza kara:>?*wtulila sie i wylazla spod koszuli* mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:20 am
Lavagetas_heqetai no przeciez nie zbeszczesciłbym ładnej Leth mrgreen eee tam znowu ladnej xP ale mysle ze lepiej bym wygladala bez wlosow na piersiach rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:20 am
idem do moich trygonometrycznych i wykladniczych postaci liczby zespolonej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:21 am
Lethiel Lavagetas_heqetai no przeciez nie zbeszczesciłbym ładnej Leth mrgreen eee tam znowu ladnej xP ale mysle ze lepiej bym wygladala bez wlosow na piersiach rofl Najpierw trzeba to ocenić - no , dalej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:23 am
Dla mnie najgorszą karom było by zabranie komputera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:24 am
PointZer0 Lethiel Lavagetas_heqetai no przeciez nie zbeszczesciłbym ładnej Leth mrgreen eee tam znowu ladnej xP ale mysle ze lepiej bym wygladala bez wlosow na piersiach rofl Najpierw trzeba to ocenić - no , dalej ninja ;> nie cwaniakuj blaugh heart Lava.. uwierz na slowo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheendragon Dla mnie najgorszą karom było by zabranie komputera Oznacza to tyle że jesteś uzależniony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:30 am
PointZer0 sheendragon Dla mnie najgorszą karom było by zabranie komputera Oznacza to tyle że jesteś uzależniony. wlasnie chcialam mu to napisac xD Niewierny Tomaszu.. niech Twist ci powie xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:31 am
PointZer0 sheendragon Dla mnie najgorszą karom było by zabranie komputera Oznacza to tyle że jesteś uzależniony. nom jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:31 am
Twisted_Exile O.o *zeskakuje mu z ramienia i hcowa sie do cienie urazona* xd i nie ma mowy nie zapuszzce sobie wlosow na klacie evil mrgreen twisted wink nie chce zebys sobie nic zapuszczała xd wystarczy...tam gdzie masz xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|