|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:52 am
sheendragon ja tam mam stan podgoronczkowy i gardło mnie boli voodki sie napij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:54 am
Ozzwald Aidanna jestes nie widzialny ja frodo!! gonk ale om mial traznie wlochate stopy.. tym sie roznimy... nie nawidze froda... w kazdym filmie gdzie go widzialam umiera... zawsze domokun jak ja go nie lubie talk2hand a ciebie lubie 4laugh heart *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
smok nocy rolled 1 20-sided dice:
8
Total: 8 (1-20)
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:55 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai od ludzi podłapałem mmm...
*klep klep po glowie* nio juz dobrze whee *podaje mu herbatke z soczkiem malinowym* dzieki ci nie ma za co biedny chory Pisiu ! *tuuuuuuuuli tuuuuli* ciepla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:57 am
Aidanna Ozzwald Aidanna jestes nie widzialny ja frodo!! gonk ale om mial traznie wlochate stopy.. tym sie roznimy... nie nawidze froda... w kazdym filmie gdzie go widzialam umiera... zawsze domokun jak ja go nie lubie talk2hand a ciebie lubie 4laugh heart *przytulas* bo ja nie umieram.. tylko non stop sie z czegos ciesze... no prawie non stop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rofl zazwyczaj to ja kradne cieplo.. ninja nio ale xD *oddaje ciepelko* skoro i tak za 4 dni bede stara i nikomu niepotrzebna to mozesz sobie wziasc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:00 am
*zieeeeeeefs* hej moniś 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:00 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna jestes nie widzialny ja frodo!! gonk ale om mial traznie wlochate stopy.. tym sie roznimy... nie nawidze froda... w kazdym filmie gdzie go widzialam umiera... zawsze domokun jak ja go nie lubie talk2hand a ciebie lubie 4laugh heart *przytulas* bo ja nie umieram.. tylko non stop sie z czegos ciesze... no prawie non stop ty to chyba tym pozytywnym nastawieniem odemnie sie zaraziles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:03 am
Aidanna ty to chyba tym pozytywnym nastawieniem odemnie sie zaraziles od Ciebie... ludzi z dotnetu... i moich wykladowcow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:03 am
Lethiel *zieeeeeeefs* hej moniś 4laugh *przytuuuuul* czesc kochanie :* xd Bali nie kce mi sie grac xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:04 am
Lethiel rofl zazwyczaj to ja kradne cieplo.. ninja nio ale xD *oddaje ciepelko* skoro i tak za 4 dni bede stara i nikomu niepotrzebna to mozesz sobie wziasc xD jakto stara? O.o
dostalem trunka z lisimi uszami : D
Twisted :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |