|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:37 am
nio hej wink *przytuuuuuuuuuula mocno* hej Aid biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:38 am
Aidanna 4laugh a ty dalej z tym kwiatkiem.... slodko wygladzasz.... *przytulas* bo ja sie w ten sposob maskuje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o *podaje mu husteczke* biedny chory Lavek crying *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald ja znam ten kurs... to bylo pierwsze zrodlo z ktorego uzylem do nauki... a potem sobie gobana kupilem, i otwarzalem partie mistrzowskie... ja sie uczylam w naszym klubie mangowym mrgreen Ale juz sie wszystko zapomnialo stressed ja na UW chcialem sie do klubu zapiac.. ale jakos perspektywa.... bycia w domu tylko na sniadaniu i kolacji mnie odstrazala.. No nie kazdemu to pasuje *sciaga glupia jave* java nie jet glupia... xp tupnij nozka xd wlasnie... ide powiedziec tacie zeby zadzwonil do goscia po komputwer... ale jak zwykle pewnie ma wylaczony telefon domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:39 am
Lethiel O.o *podaje mu husteczke* biedny chory Lavek crying *przytuuuuuuul* dziengi cholerny kadar.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:40 am
*podaje husteczke* czesc ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:41 am
Aidanna *podaje husteczke* czesc ^^' senks
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
smok nocy rolled 1 20-sided dice:
20
Total: 20 (1-20)
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna 4laugh a ty dalej z tym kwiatkiem.... slodko wygladzasz.... *przytulas* bo ja sie w ten sposob maskuje... 3nodding no nie wiem czy to duzo da *chowa sie za kwiatkiem* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:42 am
Maja mi powiedziała ze ty to ty więc nie wciskaj mi tu kitu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:43 am
Lavagetas_heqetai Aidanna *podaje husteczke* czesc ^^' senks blee gonk wez idz bo soe jeszcze zararze talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:43 am
Aidanna Ozzwald Aidanna 4laugh a ty dalej z tym kwiatkiem.... slodko wygladzasz.... *przytulas* bo ja sie w ten sposob maskuje... 3nodding no nie wiem czy to duzo da *chowa sie za kwiatkiem* ninja daje, jestem praktycznie niewidzialny... *wypina sie do zgromadzonych* wy tego tak naprawde nie widzicie ninja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:44 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna *podaje husteczke* czesc ^^' senks blee gonk wez idz bo soe jeszcze zararze talk2hand cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:44 am
Kimagure-chan Maja mi powiedziała ze ty to ty więc nie wciskaj mi tu kitu xd xd osz.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|