|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:48 pm
Kiart Mogl by snieg zaczac sypac ... blaugh ... Fajnie by bylo gdyby ceny itekmow troszke zmalaly ... whee jatam sniegutroszke mam, pewnie jak spadnie to tak jak w europie i bedzie lipa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:50 pm
BeeWolf_san Kiart Mogl by snieg zaczac sypac ... blaugh ... Fajnie by bylo gdyby ceny itekmow troszke zmalaly ... whee jatam sniegutroszke mam, pewnie jak spadnie to tak jak w europie i bedzie lipa :] ulep balwana *bredzi sennie* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:51 pm
BeeWolf_san Kiart Mogl by snieg zaczac sypac ... blaugh ... Fajnie by bylo gdyby ceny itekmow troszke zmalaly ... whee jatam sniegutroszke mam, pewnie jak spadnie to tak jak w europie i bedzie lipa :] ...^_^ Eh ... dlugo nie zabawilem ... ...Zmykam na LAN'a pograc sobie w Q4 ...^_^ ...Narka All... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:54 pm
BeeWolf_san "Zlam krzyz ułaszaaaa..." stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:56 pm
Omega Sun BeeWolf_san "Zlam krzyz ułaszaaaa..." stare czochra jej włoski... znika w dziurzemiedzy klepkami pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:57 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san "Zlam krzyz ułaszaaaa..." stare czochra jej włoski... znika w dziurzemiedzy klepkami pa.chrrrrrrrrr *opodnosi szybko glowe*ja wcale nie spie branoc*kladzie glowe nas tole *ja... nie............ spie.... chrrrrrrrrrrrrrrr mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:00 pm
Twisted_Exile chrrrrrrrrr *opodnosi szybko glowe*ja wcale nie spie branoc*kladzie glowe nas tole *ja... nie............ spie.... chrrrrrrrrrrrrrrr mrgreen twisted *domalowuje jej wasy markerem i wlepia paste do zebow we wlosy* wink *znika* dobranoc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:52 pm