|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:16 pm
Lethiel *plaka jej w rekaw* xD sesese.. *mokrz mokrz* rofl # Korn - See You On The Other Side - Twisted Transistor[2:58] mam zaczac plakac z Toba gonk mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:18 pm
Twisted_Exile Lethiel *plaka jej w rekaw* xD sesese.. *mokrz mokrz* rofl # Korn - See You On The Other Side - Twisted Transistor[2:58] mam zaczac plakac z Toba gonk mrgreen twisted nio juz dobrz dobrz xP .. *puszcza ja* pozostaje jednak nastepny problem ninja ja dalej jestem glodna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:20 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel *plaka jej w rekaw* xD sesese.. *mokrz mokrz* rofl # Korn - See You On The Other Side - Twisted Transistor[2:58] mam zaczac plakac z Toba gonk mrgreen twisted nio juz dobrz dobrz xP .. *puszcza ja* pozostaje jednak nastepny problem ninja ja dalej jestem glodna xD to idz cos zjesc masz problem rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:22 pm
Twisted_Exile to idz cos zjesc masz problem rofl mrgreen twisted nie moge.. wszyscy spia xD .. nie mam jak dopelzac do lodowki O_o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:23 pm
Lethiel Twisted_Exile to idz cos zjesc masz problem rofl mrgreen twisted nie moge.. wszyscy spia xD .. nie mam jak dopelzac do lodowki O_o xd ninja a sposob na"pieska" mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:25 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile to idz cos zjesc masz problem rofl mrgreen twisted nie moge.. wszyscy spia xD .. nie mam jak dopelzac do lodowki O_o xd ninja a sposob na"pieska" mrgreen twisted ninja rofl rofl rofl ale piesek nie otwiera zazwyczaj lodowki :/ dobra... czas pokonac strach !! xD *idzie papusiac wieeeceeeej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:27 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile to idz cos zjesc masz problem rofl mrgreen twisted nie moge.. wszyscy spia xD .. nie mam jak dopelzac do lodowki O_o xd ninja a sposob na"pieska" mrgreen twisted ninja rofl rofl rofl ale piesek nie otwiera zazwyczaj lodowki :/ dobra... czas pokonac strach !! xD *idzie papusiac wieeeceeeej* to go naucz przeciez to taaaaaaakie inteligentne stworzenie z tego twojego pieska :> smacznego mrgreen twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:29 pm
Twisted_Exile to go naucz przeciez to taaaaaaakie inteligentne stworzenie z tego twojego pieska :> smacznego mrgreen twisted rofl dziekowac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:31 pm
moja ulubienica*sadystyczny usmieszek i stapia sie z cieniem* czesc brywieczor mrgreen twisted wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:31 pm
hej Omis smile *przytuuuuuul ogromniasty* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:34 pm
Twisted_Exile moja ulubienica*sadystyczny usmieszek i stapia sie z cieniem* czesc brywieczor mrgreen twisted wink heart poczekam az zasniesz i wymaze Ci buzie czyms niezmywalnym *szuka w szufladzie markerow* Za ta wlepiona gume we wlosy blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:36 pm
Omega Sun Twisted_Exile moja ulubienica*sadystyczny usmieszek i stapia sie z cieniem* czesc brywieczor mrgreen twisted wink heart poczekam az zasniesz i wymaze Ci buzie czyms niezmywalnym *szuka w szufladzie markerow* Za ta wlepiona gume we wlosy blaugh wink niezmywalne to farby olejne wink wpierw musialabys mnie znalesc a ja dlugo moge niespac mrgreen twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:38 pm
Lethiel hej Omis smile *przytuuuuuul ogromniasty* mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:41 pm
Twisted_Exile niezmywalne to farby olejne wink wpierw musialabys mnie znalesc a ja dlugo moge niespac mrgreen twisted twisted hmm farb olejnych niestety nie mam... ale za to moze wypackam Ci czyms dodatkowo wlosy wink Ja tez dlugo nie spie a znajde Cie wszedzie ninja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |