|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:39 pm
Lethiel # Sheryl Crow - [Sweet Child O'Mine CD-S] Sweet Child O'Mine (Rock Mix) [3:58] nuu.. i jeszcze zeby bylo lepiej.. za 4 dni bede stara xd *spadla z fotela* nyhy.. w koncu bede mogl do ciebie mowic ty stara dupo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:39 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile Lethiel # Sheryl Crow - [Sweet Child O'Mine CD-S] Sweet Child O'Mine (Rock Mix) [3:58] nuu.. i jeszcze zeby bylo lepiej.. za 4 dni bede stara xd *spadla z fotela* cool mam Ci wspolczuc? twisted nienawidze cie xD cool ciekawe jak bedziesz mnie nienawidziec 1 kiedy to bede oddawac ci pieknym za nadobne za te wszystkie zlosliwostki dotyczace mojego wieku...zreszt znasz mnie rofl mrgreen twisted heart :* odczep sie xP 19 lat zycia.. bez osiagniecia czegokolwiek + bez celu w zyciu ja piertole jakto nic nie osognelas kufa mac i przestan tak myslec bo masz wiecej i wiecej osignelas nic moze Ci sie zdawac a szkola czy praca nie jest najwazniejsza evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:43 pm
Adwokat.Kozy Lethiel # Sheryl Crow - [Sweet Child O'Mine CD-S] Sweet Child O'Mine (Rock Mix) [3:58] nuu.. i jeszcze zeby bylo lepiej.. za 4 dni bede stara xd *spadla z fotela* nyhy.. w koncu bede mogl do ciebie mowic ty stara dupo :] =,= o taaak.. poglebiajcie moje kompleksy rofl nie jestem i nie bede stara domokun xd *patrzy do kamerki zamontowanej w rogu gildi* co nie oznacza ze dam sie bezkarnie nazywac "malutkim slodkim niewinnym aniolkiem" = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:45 pm
Lethiel Adwokat.Kozy Lethiel # Sheryl Crow - [Sweet Child O'Mine CD-S] Sweet Child O'Mine (Rock Mix) [3:58] nuu.. i jeszcze zeby bylo lepiej.. za 4 dni bede stara xd *spadla z fotela* nyhy.. w koncu bede mogl do ciebie mowic ty stara dupo :] =,= o taaak.. poglebiajcie moje kompleksy rofl nie jestem i nie bede stara domokun xd *patrzy do kamerki zamontowanej w rogu gildi* co nie oznacza ze dam sie bezkarnie nazywac "malutkim slodkim niewinnym aniolkiem" = =nieweinnym to ty nie jestes i moge to stwierdzic po nocach spedzonych z Toba xd powiem jak to Az powiedzial 20 na karku i trumna czy jakos tak tak ja juz sie ze swoim wiekiem pogodzilam a Ty dopiero bedziesz musial z inim godzic mwa...mwa...mwahahahahahaha heart mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:46 pm
Twisted_Exile [quote="Lethielja piertole jakto nic nie osognelas kufa mac i przestan tak myslec bo masz wiecej i wiecej osignelas nic moze Ci sie zdawac a szkola czy praca nie jest najwazniejsza evil jak to nie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:47 pm
Lethiel Twisted_Exile [quote="Lethielja piertole jakto nic nie osognelas kufa mac i przestan tak myslec bo masz wiecej i wiecej osignelas nic moze Ci sie zdawac a szkola czy praca nie jest najwazniejsza evil jak to nie rofl jesli jestes piepszona materialistka to tak mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:48 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile [quote="Lethielja piertole jakto nic nie osognelas kufa mac i przestan tak myslec bo masz wiecej i wiecej osignelas nic moze Ci sie zdawac a szkola czy praca nie jest najwazniejsza evil jak to nie rofl jesli jestes piepszona materialistka to tak mrgreen twisted nie jestem materialistka crying ale takie gadanie sprawdza sie tylko w teorii :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:49 pm
Lethiel Adwokat.Kozy Lethiel # Sheryl Crow - [Sweet Child O'Mine CD-S] Sweet Child O'Mine (Rock Mix) [3:58] nuu.. i jeszcze zeby bylo lepiej.. za 4 dni bede stara xd *spadla z fotela* nyhy.. w koncu bede mogl do ciebie mowic ty stara dupo :] =,= o taaak.. poglebiajcie moje kompleksy rofl nie jestem i nie bede stara domokun xd *patrzy do kamerki zamontowanej w rogu gildi* co nie oznacza ze dam sie bezkarnie nazywac "malutkim slodkim niewinnym aniolkiem" = =ja mam 22 lata i zyje.. wiec jednak nie umiera sie po 20 ;> poza tym kazdy jest tak stary na ile sie czuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:49 pm
Phi! *po prawie 20-minutowym postoju na srodku pokoju, idzie na strych czujac sie olana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:51 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile [quote="Lethielja piertole jakto nic nie osognelas kufa mac i przestan tak myslec bo masz wiecej i wiecej osignelas nic moze Ci sie zdawac a szkola czy praca nie jest najwazniejsza evil jak to nie rofl jesli jestes piepszona materialistka to tak mrgreen twisted nie jestem materialistka crying ale takie gadanie sprawdza sie tylko w teorii :/ czyli ludzie na ktorych wiesz ze mozesz polegac nie sa osiagnieciem O.o? a pozatym co my kuna mamy osignac w wieku 19 lat mamy czasy a szkola sama wiesz niedlugo cos sie znajdzie rrrany nie takie indywidua sie trafialy spojrz na mojego brata ma 20 lat i siedzi w liceum jest po wyroku i chyba ponownie bedzie 3 klae zaliczal xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:52 pm
Adwokat.Kozy ja mam 22 lata i zyje.. wiec jednak nie umiera sie po 20 ;> poza tym kazdy jest tak stary na ile sie czuje ale u facetow z wiekiem jest inaczej xD hm.. to dobrze.. bo ja podobno wygladam na 14/15 w porywach 16 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:53 pm
Delein Phi! *po prawie 20-minutowym postoju na srodku pokoju, idzie na strych czujac sie olana* ee.. nie kapuje.. pierwszy raz cie widzem.. ?:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:53 pm
Lethiel Adwokat.Kozy ja mam 22 lata i zyje.. wiec jednak nie umiera sie po 20 ;> poza tym kazdy jest tak stary na ile sie czuje ale u facetow z wiekiem jest inaczej xD hm.. to dobrze.. bo ja podobno wygladam na 14/15 w porywach 16 xd stare *mamrota wsciekle i chowa sie w cieniu* xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|