|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:50 am
Puppetmastaz [Creature Shock Radio #16] Mastaplan (Feat. MC Soom T) [2:53]
rerewind selecta! aye! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:52 am
opcy Marlly opcy no ale to dla dobra nauki..... bo ja prowadze powazne badania statystyczne..... mrgreen dla dobra nauki... to moge powiedziec ze 75 xp *notuje* a dokladnie? *jest upierdliwy* taki w sam raz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:53 am
nie watpie........ *daje jej spokoj bo zaczyna wyczuwac zle fluidy w powietrzu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:53 am
Mr-Syf witam lekko odstajacych od normalnosci... ye ye ye.... witam, jak humor?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:55 am
Mr-Syf witam lekko odstajacych od normalnosci... witam whee my sie nie znamy.... marla *podaje lapke* ninja musze tu czesciej wpadac... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:56 am
kropka Mr-Syf witam lekko odstajacych od normalnosci... ye ye ye.... witam, jak humor? nawet calkiem calkiem smile czyli dobrze jak na moj gust biggrin chociarz i tak moglo by byc lepiej neutral a u ciebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:57 am
Mr-Syf kropka Mr-Syf witam lekko odstajacych od normalnosci... ye ye ye.... witam, jak humor? nawet calkiem calkiem smile czyli dobrze jak na moj gust biggrin chociarz i tak moglo by byc lepiej neutral a u ciebie?? ye ye ye... no nawet ok xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Mr-Syf witam lekko odstajacych od normalnosci... witam whee my sie nie znamy.... marla *podaje lapke* ninja musze tu czesciej wpadac... ninja milo mi... syfek jestem *sciska dlon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy nie watpie........ *daje jej spokoj bo zaczyna wyczuwac zle fluidy w powietrzu* *bierze szpilke i przekluiwa fluidy* whee juz nie ma ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:59 am
kropka ye ye ye... no nawet ok xD jesli dobry humor to na 100% jestem pewien ze cos dla mnie masz biggrin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:01 am
Mr-Syf kropka ye ye ye... no nawet ok xD jesli dobry humor to na 100% jestem pewien ze cos dla mnie masz biggrin domokun hmy... rolleyes co masz na myśli? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:02 am
NOFX [Punk In Drublic #01] Linoleum [2:10]
chodzi za mna ta piosenka....... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:03 am
kropka Mr-Syf kropka ye ye ye... no nawet ok xD jesli dobry humor to na 100% jestem pewien ze cos dla mnie masz biggrin domokun hmy... rolleyes co masz na myśli? ninja cos = wszystko co zdatne do uzytku lub ewentualnie wszystko co jadalne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:06 am
Mr-Syf kropka Mr-Syf kropka ye ye ye... no nawet ok xD jesli dobry humor to na 100% jestem pewien ze cos dla mnie masz biggrin domokun hmy... rolleyes co masz na myśli? ninja cos = wszystko co zdatne do uzytku lub ewentualnie wszystko co jadalne *wpycha mu kanaple z pomidorem do buzi* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:08 am
kropka *wpycha mu kanaple z pomidorem do buzi* smile domokun *wcina w mgnieniu oka* skad wiesz ze lubie pomidory?? *wyciaga lapke po wiecej* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|