|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:34 am
nic... dawno mnie tu nie bylo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:37 am
Marlly nic... dawno mnie tu nie bylo rofl noto w takim przypadku musisz mi powiedziaec jakie masz majtki i rozmiar stanika.......... 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:39 am
opcy Marlly nic... dawno mnie tu nie bylo rofl noto w takim przypadku musisz mi powiedziaec jakie masz majtki i rozmiar stanika.......... 3nodding mrgreen majtki... *sprawdza* czarne^^ rozmiar stanika... hmmm nie podam xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:41 am
Marlly opcy Marlly nic... dawno mnie tu nie bylo rofl noto w takim przypadku musisz mi powiedziaec jakie masz majtki i rozmiar stanika.......... 3nodding mrgreen majtki... *sprawdza* czarne^^ rozmiar stanika... hmmm nie podam xp rofl no ale to dla dobra nauki..... bo ja prowadze powazne badania statystyczne..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:41 am
cześć wszystkim uuuuu eek opcy masz fainiutką sygnaturke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:44 am
Urumi Kanzakii cześć wszystkim uuuuu eek opcy masz fainiutką sygnaturke bo ja w ogole fajny jestem..... i przydatny od czasu do czasu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:46 am
opcy no ale to dla dobra nauki..... bo ja prowadze powazne badania statystyczne..... mrgreen dla dobra nauki... to moge powiedziec ze 75 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:47 am
Marlly opcy no ale to dla dobra nauki..... bo ja prowadze powazne badania statystyczne..... mrgreen dla dobra nauki... to moge powiedziec ze 75 xp *notuje* a dokladnie? *jest upierdliwy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:47 am
Urumi Kanzakii cześć wszystkim uuuuu eek opcy masz fainiutką sygnaturke czesc mrgreen my sie chyba nie znamy... marla *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:48 am
Urumi Kanzakii cześć wszystkim uuuuu eek opcy masz fainiutką sygnaturke patrzy na sygnaturke... świeeetna!!!!!!!!!!!!!!!!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:49 am
Marlly Urumi Kanzakii cześć wszystkim uuuuu eek opcy masz fainiutką sygnaturke czesc mrgreen my sie chyba nie znamy... marla *podaje lapke* NOm *takrze podaje łapke blaugh *a ja jestem nieobecna duchem""URUMI""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 9:49 am
witam lekko odstajacych od normalnosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|