|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:22 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Ozzwald TESTAMENT - [LOW #05] SHADES OF WAR [4:44] Foo: Oasis - [Don't Believe The Truth #10] A Bell Will Ring [3:10] heart _ heart 10. Kenji Kawai - [Ghost in the Shell #01] 01 Making of a Cyborg [4:29] mrgreen twisted Foo: Gyuto Monks - [Tibetan Tantric Choir] Melody for Mahakala [25:11] Tego nic nie przebije. mrgreen *lazi wokol niego8nawet zes sie nie przywital blaugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:24 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Ozzwald TESTAMENT - [LOW #05] SHADES OF WAR [4:44] Foo: Oasis - [Don't Believe The Truth #10] A Bell Will Ring [3:10] heart _ heart 10. Kenji Kawai - [Ghost in the Shell #01] 01 Making of a Cyborg [4:29] mrgreen twisted Foo: Gyuto Monks - [Tibetan Tantric Choir] Melody for Mahakala [25:11] Tego nic nie przebije. mrgreen *lazi wokol niego8nawet zes sie nie przywital blaugh mrgreen twisted amuzyczka to co ... rofl Koniczyna Partizan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:25 am
BeeWolf_san amuzyczka to co ... rofl Koniczyna Partizan. *kwile lazi wokol niego i przysysa sie do bimberku chowajac w cieniu* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:26 am
Baliaur Ozzwald Kiray jednak dzisiaj sobie nie posiedze.. ide narazie Do zobaczenia... ja tez za dlugo nie posiedze bo trza sie uczyc... uczuc... by kolosa zaliczyc... na minmum max ptk blaugh Ozz ten Twoj brak ambicji mnie przeraza biggrin to bedzie najlatwiesze kolo ze wszystkich.. wiec jak zalicze na 50 ptk.. to pozostanie mi z drugiego zdobyc tylko 33 zeby byc zwolnionym z egzaminu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:28 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Kiray jednak dzisiaj sobie nie posiedze.. ide narazie Do zobaczenia... ja tez za dlugo nie posiedze bo trza sie uczyc... uczuc... by kolosa zaliczyc... na minmum max ptk blaugh Ozz ten Twoj brak ambicji mnie przeraza biggrin to bedzie najlatwiesze kolo ze wszystkich.. wiec jak zalicze na 50 ptk.. to pozostanie mi z drugiego zdobyc tylko 33 zeby byc zwolnionym z egzaminu mrgreen nie lubie sie uczyc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:30 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Kiray jednak dzisiaj sobie nie posiedze.. ide narazie Do zobaczenia... ja tez za dlugo nie posiedze bo trza sie uczyc... uczuc... by kolosa zaliczyc... na minmum max ptk blaugh Ozz ten Twoj brak ambicji mnie przeraza biggrin to bedzie najlatwiesze kolo ze wszystkich.. wiec jak zalicze na 50 ptk.. to pozostanie mi z drugiego zdobyc tylko 33 zeby byc zwolnionym z egzaminu mrgreen surprised Teraz to mnie zalamales....... IDe troche posciemniac czescpa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:34 am
idem siem uczyc... ale sie teraz napaliem na te liczby zespolone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:35 am
Ozzwald idem siem uczyc... ale sie teraz napaliem na te liczby zespolone xd to milej nauki i zabawy z liczbami zespolonymi xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 5:38 am
Tylko na sekundkę ;3
A wieczorkiem zrobię questa na OMG...pomożecie? *___*
(będą arty za donations ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 5:51 am
Airborn Audio [Good Fortune #09] Now I Lay Me Down [3:52]
oi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:00 am
opcy Airborn Audio [Good Fortune #09] Now I Lay Me Down [3:52] oi! 3nodding Iron Maiden - Futureal.  The Merging is complete !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:21 am