|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:37 am
EL_TARO Przepraszam ze zyje, to juz sie wiecej nie powtorzy Kukus (ty stary onanisto i "wyjatkowo wkurwaijacy i niefajny gosciu"!!!). /zginiesz za te zniewage, wypatruj znakow xp Przywiaze cie do drzewa, potem zakopie w mrowisku! potem poszczuje cie sowami i napuszcze na ciebie nimfomatyczne skunksy, a na koncu dobija cie zbuntowani pracownicy poczty!!! staje ci kiedy o tym myślisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:41 am
mrgreen Dobry piesek... masz kosteczke... /Przyplyw weny tworczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 11:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 11:12 am
Domyslam sie gonk ...ale thx -zeby nie bylo-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 10:32 am
Kukus EL_TARO Przepraszam ze zyje, to juz sie wiecej nie powtorzy Kukus (ty stary onanisto i "wyjatkowo wkurwaijacy i niefajny gosciu"!!!). /zginiesz za te zniewage, wypatruj znakow xp Przywiaze cie do drzewa, potem zakopie w mrowisku! potem poszczuje cie sowami i napuszcze na ciebie nimfomatyczne skunksy, a na koncu dobija cie zbuntowani pracownicy poczty!!! staje ci kiedy o tym myślisz? *stanal mu, gdy pomyslal o sowach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 1:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 2:57 pm
EL_TARO Kukus EL_TARO Widze ze wy tu o pierdolach tylko i nic poza tym. /ps: moj rekord to ok. 370km xp myślę, że na wyleczenie twojego problemu związanego z nieatrakcyjnością w twoich oczach poruszanych tu tematów jest jedynie jedno lekartwo... powypierdalaj stąd Przepraszam ze zyje, to juz sie wiecej nie powtorzy Kukus (ty stary onanisto i "wyjatkowo wkurwaijacy i niefajny gosciu"!!!). /zginiesz za te zniewage, wypatruj znakow xp Przywiaze cie do drzewa, potem zakopie w mrowisku! potem poszczuje cie sowami i napuszcze na ciebie zdziczale skunksy, a na koncu dobija cie zbuntowani pracownicy poczty!!! /a potem zrobie to 2 raz, ale tym razem dla beki. wkurwiaja mnie ludzie co przepraszaja ze zyja... stare stare stare PS:"Przywiaze cie do drzewa, potem zakopie w mrowisku! potem poszczuje cie sowami i napuszcze na ciebie zdziczale skunksy, a na koncu dobija cie zbuntowani pracownicy poczty!!! /a potem zrobie to 2 raz, ale tym razem dla beki" a ja myslalam ze to ja mam aky desperacji i nie potrafie emocji opanowac, ehh... czlowiek omylny bywa jak widac xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 3:56 pm
usposobienie el.t: Flegmatyczny Choleryk.
Ah... ludzie wyrosnijcie z tego. Kiedy zartuje to wy to na powaznie bierzeciem, jak jestem powazny to wy na zlosc w przeciwna strone. Jak jakies szczyle na zajarce. Skoro nie kumacie to nie komentujcie. Jak mialem zareagowac jak kukus na wstepie mowi do mnie "POWYPIERDALAJ!"? A co do przepraszania ze zyje to to byl gag. Wytlumacze, bo widze ze nie kumacie - "Przepraszam ze zyje..." kazdy rozumie. "...to juz sie nie powtorzy" <-- dowcipna wypowiedz ironiczna. To ma byc smieszna. A jesli nie skumaliscie to zapomnijcie ze cos mowilem. Albo przynajmniej zastanowcie sie nad swoim komentarzem i dopiero potem podejmijcie decyzje co do "Submit or not Submit".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 12:44 am
EL_TARO usposobienie el.t: Flegmatyczny Choleryk. Ah... ludzie wyrosnijcie z tego. Kiedy zartuje to wy to na powaznie bierzeciem, jak jestem powazny to wy na zlosc w przeciwna strone. Jak jakies szczyle na zajarce. Skoro nie kumacie to nie komentujcie. Jak mialem zareagowac jak kukus na wstepie mowi do mnie "POWYPIERDALAJ!"? A co do przepraszania ze zyje to to byl gag. Wytlumacze, bo widze ze nie kumacie - "Przepraszam ze zyje..." kazdy rozumie. "...to juz sie nie powtorzy" <-- dowcipna wypowiedz ironiczna. To ma byc smieszna. A jesli nie skumaliscie to zapomnijcie ze cos mowilem. Albo przynajmniej zastanowcie sie nad swoim komentarzem i dopiero potem podejmijcie decyzje co do "Submit or not Submit". gosciu... tu jest melina - tu sie kurwi na powazne tematy sie gada w odpowiednich topicach stare i jak ktos do ciebie mowi spierdalaj tio niekoniecznie dlatego ze cie nie lubi, ale dla tego zeby odreagowac. wiec rozluznij posladki mrgreen skrusz orzecha i takie tam rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 1:17 am
EL_TARO Jak mialem zareagowac jak Kukus na wstepie mowi do mnie "POWYPIERDALAJ!"? 1. pisząc o mnie stosuj wielkie litery, zjebie... szacunek dla starszych, kurwa 2. zastosować się to uprzejmej proźby blaugh Quote: "Przepraszam ze zyje..." kazdy rozumie. "...to juz sie nie powtorzy" <-- dowcipna wypowiedz ironiczna. To ma byc smieszna. to takie żałosne gdy się tłumaczy swój chujowy dowcip... ogarnij, to nie że go nie zrozumiano, on po prostu jest wybitnie denny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 1:22 am
Ridsu i jak ktos do ciebie mowi spierdalaj tio niekoniecznie dlatego ze cie nie lubi, ale dla tego zeby odreagowac. wiec rozluznij posladki mrgreen te te te... ciotka, nie rozpędzaj się... to znaczyło dokładnie to, że go nie lubię... niezwykle marna i mdła postać... tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:33 am
Kukus Ridsu i jak ktos do ciebie mowi spierdalaj tio niekoniecznie dlatego ze cie nie lubi, ale dla tego zeby odreagowac. wiec rozluznij posladki mrgreen te te te... ciotka, nie rozpędzaj się... to znaczyło dokładnie to, że go nie lubię... niezwykle marna i mdła postać... tyle kocham poprostu Twoje komentarze Kukusku 4laugh wnioskuje ze masz podobny charakterek do degenerata, a to bardzo dobrze rokuje twisted A co do lubienia to koles mnie zdenerwowal swym brakiem humoru confused Ja generalnie lubie wszystkich ludzi... co nie znaczy ze kazdego szanuje i toleruje. Bo kazdy czlek jest w pewnym sensie indywiduum i ma w sobie cos ciekawego, trzeba tylko to znalesc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 8:07 am
Ridsu kocham poprostu Twoje komentarze Kukusku 4laugh wnioskuje ze masz podobny charakterek do degenerata, a to bardzo dobrze rokuje twisted A co do lubienia to koles mnie zdenerwowal swym brakiem humoru confused Ja generalnie lubie wszystkich ludzi... co nie znaczy ze kazdego szanuje i toleruje. Bo kazdy czlek jest w pewnym sensie indywiduum i ma w sobie cos ciekawego, trzeba tylko to znalesc wink taaa... każda piękna kobieta ma coś w sobie... albo ma szanse mieć coś zajebistego, MNIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 3:57 pm