|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:26 am
opcy Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza.. widac bardzo cie lubi twisted starznice mam ocna.. ale postac ma slabsza od mojej twisted chcesz zastrzyk finansowy na podniesienie poziomu straznicy i skopanie mu dupy..... bom przy kasie aktualnie..... mrgreen jas ie podniose sam.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:31 am
Ozzwald jas ie podniose sam.. biggrin oki...... sprobuj podniesc kupic wszytko na atak atakowac go tak z 5 razy na reset powinien se dac spokoj (albo bedzie walczyc dalej) tez tak z jednym sie licytowalem kiedys mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:37 am
opcy Ozzwald jas ie podniose sam.. biggrin oki...... sprobuj podniesc kupic wszytko na atak atakowac go tak z 5 razy na reset powinien se dac spokoj (albo bedzie walczyc dalej) tez tak z jednym sie licytowalem kiedys mrgreen Mithrilmoglby isc w gore... ide jesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:44 am
Ozzwald Mithrilmoglby isc w gore... ide jesc... no muglby...... bo mam 24k mithrilu zabunkrowane....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:54 am
powiedz mi opcy co sie dzieje question Kukus serio odszedł question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:59 am
Falcone powiedz mi opcy co sie dzieje question Kukus serio odszedł question czesc partizano! mrgreen tak odszedl na serio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:01 am
revcat Falcone powiedz mi opcy co sie dzieje question Kukus serio odszedł question czesc partizano! mrgreen tak odszedl na serio... ale gowno ...... a czemu odszedł question .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:01 am
Falcone revcat Falcone powiedz mi opcy co sie dzieje question Kukus serio odszedł question czesc partizano! mrgreen tak odszedl na serio... ale gowno ...... a czemu odszedł question ..... a jak myslisz szeregowy? mial kurwa dosc tego gowna jakie sie dzialo i dzieje na pogg do kurwy nedzy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:03 am
revcat Falcone ale gowno ...... a czemu odszedł question ..... a jak myslisz szeregowy? mial kurwa dosc tego gowna jakie sie dzialo i dzieje na pogg do kurwy nedzy..... jak zreszta wielu ludzi:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:05 am
dobra kit z tym co sie stalo to sie nie odstanie......ide juz..do zobaczenia wszystkim....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:06 am
revcat dobra kit z tym co sie stalo to sie nie odstanie......ide juz..do zobaczenia wszystkim.... pa kocie i trzymaj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:08 am
najpierw Zero tera Kukus ..... kurde tacy wartosciowi ludzie ....... pierdole teraz bede z wami siedział ........ tu przynajmeiej fajnie jest rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|